Astra F Kullanıcıları Buraya

Arkadaşlar şimdi başıma şöyle bir durum geldi: aracının egzoz muayenesi gelmişti cuma günü gittim. Ortaya çiktı ki aracın benden önceki sahibi katalizatörü söktürmüş. Aracın değerleri normal çıkmasına rağmen görevli muayeneden geçirmedi. Makine pulu vermez dedi orjinal kayıt var falan gibi şeyler söyledi. Verse zaten neden geçirmesin adam para kazanacak sonuçta. Git dedi katalizatör taktır ama fiyatlar uçuk resmen. Emanet bi katalizör takip muayeneden gecirip tekrar soktureyim dedim... o işi yapanlar da 180 lira gibi fiyatlar çekiyor... konu ile ilgili tecrübe yaşayan ya da fikir verebilecek biri var mı? ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Egzoz muayenesine Tüv'de mi girdiniz?

Tüv istasyonları da artık egzoz muayenesi yapıyorlar da ondan sordum. Farklı bir yerde yaptırdıysanız aslında sorun çıkartmamaları lazımdı değerler tuttuktan sonra. Ben de özelde yaptırıyorum değerler tuttuğu için sıkıntı çıkmıyor. Hatta geçen sene görevli, çok iyi değerler yakaladığını söylemişti. Katalizör bende de iptal.

Anlamadım bi türlü.. bende neden sirun çıkardilar o zaman? Sonuçta katalizatör zorunlu değil ülkemizde..

abiler benim arabanın camları otomatiğe çevirmek istiyorum kaç para gider hangi malzemeler lazım yardımcı olun :)

Alarm dahil olanlar var 300 liraya falan nalolur sana

Geri