Mutluu oku bak ne yazmış arkadaşşey hakan abinin arabası ,26 plakalı olan hatcbak o jantlara bittim ben ..tabii bende meraktann ericemm şimdiiiii...bu arada tekrar teşekkür ederim...
birde su an 1,6 astra hava filtresi takan arakadaş varmı..taktırmayı düşünüyorumm ama pahalı bişey olmamalı (30 40 ) sisce ses konusunda tat alırmıyım ..
filtre Efe'de var dicektim kendi yazmış zaten
bende cold air intake kit var.performans a etkisi var.ses de iyi geliyo.
abi nası bi makinaymış o yawDualarınız için ÇOOOK TEŞEKKÜRLER hepsi işe yaradı. O honda Kardeşimin bi arkadaşının ama şimdi evleniyor o da bırakmak zorunda kalacak. benim Flash ın resimlerini bulamadım.ama bendeki flaşın dıştan herşeyi orjinal görünümlüydü ama çiğeri sağlamdı Çeşme otobanında BMW lere kapı tekmelettiriyorduk bi zamanlar...ve pilot radar uygulamasında 245 km/h ile radara girmiştik 1990 da adamlar ceza kesmemişlerdi .. nedenmi o araba bu sürati yapamaz ayar sorunu var radarda demişlerdi. alet yola 185 HP verirdi ( normal 1,7 Flash yola 58 -65 HP arası verir ) bakın yola derim motor güçü değil... tabiki titanyum zırh kaplı ( ing gönderilip yaptırıldı ) piston- üst kapak - kısa sibob- büyük emme manifolt tek tek eksoz çift weber abarth karbüratör..ve o makina uzun yıllarBursa da yarıştı amma şimdi arkamdan birisi geldimi hemen sağa yanaşıyorum uğurlar olsun diyom...
biz de jant filim deyip duralım, modun kralı varmış sende hakkaten yaw...
hey maşallah,noldu o araç abi? zayii mi?