tutku merhaba bişey sorabilirmiyim?spoiler i nerden buldun opel servistenmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kusura bakmassan iki resme biri siyah biri su bal rengindeki astraya koyduğumus janttan koyabilirmiyiz..bide angel eye far ...off şimdiden cok heyecanlandımm...eger zahmet olmassa kardeşim yaa..
şimdiden cok cokk teşekkür ederimm
birde su an 1,6 astra hava filtresi takan arakadaş varmı..taktırmayı düşünüyorumm ama pahalı bişey olmamalı (30 40 ) sisce ses konusunda tat alırmıyım ..
şey hakan abinin arabası ,26 plakalı olan hatcbak o jantlara bittim ben ..tabii bende meraktann ericemm şimdiiiii...bu arada tekrar teşekkür ederim...
birde su an 1,6 astra hava filtresi takan arakadaş varmı..taktırmayı düşünüyorumm ama pahalı bişey olmamalı (30 40 ) sisce ses konusunda tat alırmıyım ..
Hüseyin abi duaların değil dualarımız...İnşallah problem cıkmaz bir daha....Araba güzel bir şey ama problem cıkarınca 6 ay mali sıkıntı yasatıyor..Manevi sıkıntı cabasıı....Bu arada abii imzadaki honda kimin..??
angel konusunda önder size yardımcı olur sanırım çünkü ben uygun bi angel resmi bulamadım
bu arada sizin aracınıza istediğiniz jant ı taktım yanlız bizim araçlarda arkalar kampana olduğundan aynı jantın önlere diskli arkalara kampanalı olanını kullandım gerçekçi olsun diye ayrıca birşey daha sorucam aynalardan memnunmusunuz orjinal aynalar öyle bıktırdıki çıkarıp atıcam ikisinide
öncelikle ellerine sağlık..jantlar süper ama benim araba renkten kaybedio,bence siyah kapatmış arabayı ..diğer jant daha güsel duracağına eminim...ayna konusuna gelirsek ben orjinal aynaya dönmek istiyorum..ben cok alıştım ama annemle ikimis kullandığımıs için annem zorluk cekio.orjinal aynayla takas ederim birde cold air denilen sistem bana kaca patlar ve nasıl yaptırabilirim..