arkadaşlar aranıza yeni katılan beni kabul ederminiz bilemiyorum ama bende astra f hastası oldum sizden bu konuda her türlü yardımı beklerim saygılar sevgiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben her akşam takıyorum bastonumu 25 ytl ye almıştım kale nin anahtarı böyle farklı çivi gibi biraz tavsiye ederim..bu kalenin yeni modeliydi kipa da falan var...ben hem direksiyonu hem bastonu kilitliyorum...alllaha emanet...
tv de seyretmiştim adam bmw yi 30sn de götürürüz diodu, yakalanmış bi hırsız
ben kendimi arabamı o kadar kısa sürede götüremiyorum yaw
bu tip adamlar büyük şebeke işi, onlar da modelli ve güncel araçlara genelde bulaşıyolar
kapkaççı çapulcular da uno-tipo cinsi araçlara dadanıyorlar
bizimkiler birazcık klasman dışı teyp vs. için camlara dalma ihtimali var orj. teyp de pek cezbetmiodur
istanbul trafikte çok bagajım yoklandı,allahtan sürekli kilitli tutuyorum kapıları
teyp alma niyetim var onun da kafası çıkanlardan alarak çözmeyi düşünüyorum
arkadaşlar aranıza yeni katılan beni kabul ederminiz bilemiyorum ama bende astra f hastası oldum sizden bu konuda her türlü yardımı beklerim saygılar sevgiler
hoşgeldin aramızaarkadaşlar aranıza yeni katılan beni kabul ederminiz bilemiyorum ama bende astra f hastası oldum sizden bu konuda her türlü yardımı beklerim saygılar sevgiler
üstte solda profiliniz yazıyor, orya tıklayıp açılan sayfada da imza -signatur ayarlarınız a tıklatıyoruz,Arkadaşlar bu imza işini ben anlamadım ne yapmam gerekiyor
kodu serviste söylüyorlar, ama yeni teyp alıcaksanız koda gerek olmaması lazımarabanın teyp ini değiştirmek istiyorum ancak ikinci el oldluğum için kotları bilmiyorum bana bi yardım
ne olsun be Melii muhabbet gırgır işte3 gundur kayıbım ne oluyor bakem burda
Aramıza hoşgeldiniz.seviyeli ve işe yarar muhabbet için doğru adrestesinizarkadaşlar aranıza yeni katılan beni kabul ederminiz bilemiyorum ama bende astra f hastası oldum sizden bu konuda her türlü yardımı beklerim saygılar sevgiler