Biras önce geri geri giderken bi ses geldi küttt diye arkamdada bişey yok indim baktm bişeyemi çarptım die bişeyede carpmadım neden geldi acaba vitesten olabilir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o nası bişi şu meseleyi bide bizim amirlere öğretsek olmasmıdenız ve kum super ıkılı
ilginç...Biras önce geri geri giderken bi ses geldi küttt diye arkamdada bişey yok indim baktm bişeyemi çarptım die bişeyede carpmadım neden geldi acaba vitesten olabilir mi
bıraz kurcala bakalım ne cıkıcak
Hayırlı olsun diyelim Hakan abi demekki F club dağılacak ama olsun hayırlısı olsun ama Hakan abi bu araca dikkat et çünkü bu fiyata cd düşündürücü sonra başını ağrıtmasın otomatik vitesin keyfide ayrı ama insanı tembelleştiriyoevet baylar performansımız düşmüş bu ara
son dönemde eşime araba kullanmayı öğretmeye çalışıyorum ama manuel vitesi yapamıyo kız, arabamı satıp otomatik bişey almayı düşünüyorum bu sebepten,
astra g hatchback düşündüm mesela şöle bişey
http://www.sahibinden.com/2000_opel...iz_15_500_ytlWQQaXQQ5907395WQQpXQQdisplayitem
tabi bizim emektarı uygun bi fiyattan vermem lazım önce, onun da ilanını vermeyi düşünüyorum. ne dersiniz ne eder benim araç, fikirleri alayım, yeni bi mevzuu da açayım hem