benim servise (özel serv) sordum usta bi bakalım şunlara diye, onlar ömürlük hiç gerek yok dedi ben de ok dedim, zaten gayet güzel tutuyo frenlerimPardon Hakan Abi Kampana Yazacağima Disk Demişim...kampana Demek Istedim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim servise (özel serv) sordum usta bi bakalım şunlara diye, onlar ömürlük hiç gerek yok dedi ben de ok dedim, zaten gayet güzel tutuyo frenlerimPardon Hakan Abi Kampana Yazacağima Disk Demişim...kampana Demek Istedim..
Walla 100.000likte frenlerde değişti ama kampanalar benim bildiğim evradiyelik oluyo sadece balatası değişir değişirse ama işte şuan babamın kaça yaptırdığı aklıma gelmiyorPardon Hakan Abi Kampana Yazacağima Disk Demişim...kampana Demek Istedim..
Kaç gündür yoktun burak.nerelerdeydinbizim hararet şehir içi trafiğinde baya ğı yükseliyor gerçekten.benim arabada da aynı durum sözkonusu.bi arıza değil bu motorun özelliği.hepsinde aynı:good:Walla abi bende alarma var şöle oluyo anahtarla kitleyip sonrada alarmla kitleyebiliyorsun sonra alrma bassan bile kapılar açılmıyor
size bi sorum olacak ama bu konu açılmış ama aradığımı açıkcası bulamadım
1-)byler ya geçen akşam 5 trafiğine yakalandım dur kalk yapmaktan hararet bi baktımki 100 altına gelmiş acaba araçla ilgili bi sorunmu var yoksa 95i geçincemi hararet açıyo eğer öle açıyorsa normal çünkü öle bi trafik vardıki akıllara zarar şahsen benim hararet 100 geçtiydi
yoğun trafikte normal burakWalla abi bende alarma var şöle oluyo anahtarla kitleyip sonrada alarmla kitleyebiliyorsun sonra alrma bassan bile kapılar açılmıyor
size bi sorum olacak ama bu konu açılmış ama aradığımı açıkcası bulamadım
1-)byler ya geçen akşam 5 trafiğine yakalandım dur kalk yapmaktan hararet bi baktımki 100 altına gelmiş acaba araçla ilgili bi sorunmu var yoksa 95i geçincemi hararet açıyo eğer öle açıyorsa normal çünkü öle bi trafik vardıki akıllara zarar şahsen benim hararet 100 geçtiydi
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutluverdiğiniz bilgiler için çok sağolun eskikasa,hert of silence ve lazrail. ustam kaynak olmayacağını söyledi radyatörün üst tarafında hemen kireç tortuları var değiştirmek gerekiyormuş büyük ihtimalle yan sanayi alacağım
bu da motorlarımızın çalışma sıcaklığına çabuk ulaştığını gösterir ki çok pozitif bişeyopellerde motorun normal çalışma sıcaklığı diğer markalara göre yüksektir merak etmeyin bi problem yok tabi kırmızıya gelmediyse
KAÇA ANLAŞMIŞTINIZ ROT VE BALANS İÇİN İZMİRDE 30-35 ARASI İSTİYORLAR.JANTLARI NASIL DÜZELTİYORLAR.JANTLAR KAÇ YILLIK?ANLAMDIM??