Arkadaşlar hepinize merhabala .. ( astra F ciler) lazrail 61 aletlerimizin renkleri aynı.. modelleride benım otomotık..vede iyiki bu aleti almışım..( polo istemiştim param yetmedi de almıştım)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saolasın Hakan abi Walla Alpatada değiştirdiler onlar 15binlik yazmışlar kafam karıştı şimdi güvenmeyimmi adamlara castrol 10/40 koymuşlar şimdi 5bini doldurdu 5binden sonra bi uğrayımmı offf Hakan abi hangi ustaya güvencez şaşırdım walla eskişehirde opelciler hangi ustaya gidiyorsa bende oraya gitcemyok burakcım, hiç uğraşma araban yağ yakıyorsa epeyce eksilir
şöyle kontrol et ya değişimde çıkanı ölç,
kaç lt çıkacak, yakarsa zaten çok az yağ kalır içinde, hatta tecrübeyle sabit 10binde bir değişime gidip te tapa açılınca hiç bişey akmıyodu benim araçtan o kötü dönemlerde
10bin bujiler için iyi, yazın aynı filtreyle dolaştıysan en kötüsü bi basınçlı hava tuttur, yağ da malum 10bin ama ustalar 7500 tavsiye ediyor
Arkadaşlar hepinize merhabala .. ( astra F ciler) lazrail 61 aletlerimizin renkleri aynı.. modelleride benım otomotık..vede iyiki bu aleti almışım..( polo istemiştim param yetmedi de almıştım)
Saolasın Hakan abi Walla Alpatada değiştirdiler onlar 15binlik yazmışlar kafam karıştı şimdi güvenmeyimmi adamlara castrol 10/40 koymuşlar şimdi 5bini doldurdu 5binden sonra bi uğrayımmı offf Hakan abi hangi ustaya güvencez şaşırdım walla eskişehirde opelciler hangi ustaya gidiyorsa bende oraya gitcem
Evet İlker abi Kamu yönetimini okuyorum ikinci sınıf bittimitabi tabi derslere dikkat.sanırım üniversite okuyorsun:good:
Abi bizim arkadaşta polo diyip duruyo anlamıyorum ya peki pişman oldunmuArkadaşlar hepinize merhabala .. ( astra F ciler) lazrail 61 aletlerimizin renkleri aynı.. modelleride benım otomotık..vede iyiki bu aleti almışım..( polo istemiştim param yetmedi de almıştım)
Walla babamın arkadaşlarıda demiş aracın diri kalmasını istiyorsan yinede yetkili servise götür en temiz iş orası görüyo diyolar zaten ordaki ustalarıda tanıyoruz zaten opel kullanıcıların böle bi sorunu var nedense herkes ustalarla ahbab oluyolar ayrıca yine güvenmeyip 10bini geçince gidelimmiburak bence alpata iyidir,
eskde öyle biliyorum ben en azından, 5bin olmuş çubuğa bi bak bence
ama 15bin de çok geldi bana yaw 10bini geçmem ben hayatta
ben olsam giderim ama yağ hakkaten 15bin götürüyosa 5bini ziyan olacak o da yazıkWalla babamın arkadaşlarıda demiş aracın diri kalmasını istiyorsan yinede yetkili servise götür en temiz iş orası görüyo diyolar zaten ordaki ustalarıda tanıyoruz zaten opel kullanıcıların böle bi sorunu var nedense herkes ustalarla ahbab oluyolar ayrıca yine güvenmeyip 10bini geçince gidelimmi
Hoşgeldiniz aramıza.Benim araba resimde mavi gibi görünüyor ama yeşil renkDüz vites.98 model.Polonun 2000 modelinden aşağısı zaten bizim arabalardan aşağı seviyede.ama 2000 üstü pololar bayağı konforlu bizim arkadaşta var şahsen hoşuma gitti.2000 model.16milyara almışArkadaşlar hepinize merhabala .. ( astra F ciler) lazrail 61 aletlerimizin renkleri aynı.. modelleride benım otomotık..vede iyiki bu aleti almışım..( polo istemiştim param yetmedi de almıştım)
walla gittiğimizde bi sorayım ya çünkü böle şeyler şakaya gelmez:good:ben olsam giderim ama yağ hakkaten 15bin götürüyosa 5bini ziyan olacak o da yazık
yetkili servis deyip güvenmek lazım ama bi soruşturmak lazım o yağın ömrü nedir diye
bi de sen 2.vites 100 görüyosun erken değiştirmek iyi olabilir
Berkay en uygunu önler 30 arkalar 28 boşken uygun.ama arka yüklü ise 30 a çek arkaları.30 dan fazla vurma çünkü bizim arabalrın süspansiyonu zaten sert.kışın hepten kütür kütür oluyor.arkdslar lastiklere kaç psi hava basıyorsunuz ön arka farkediyormu