F kulübü Kayseriden herkese selamlar aracın sıkıntısını çözdüğüm gibi kendimi yollara attım ve şuan araç gerçekten harika olmuş uzun yola çıkınca anladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar bi karşılaştırma yapmak istiyorum. benim araba 97 1.6 astra. 4, viteste düz yolda 3000 devirden önce 100 km/h hızı göremiyorum. sizinkiler nasıl acaba. yazarsanız iyi olur.
arkadaşlar bi karşılaştırma yapmak istiyorum. benim araba 97 1.6 astra. 4, viteste düz yolda 3000 devirden önce 100 km/h hızı göremiyorum. sizinkiler nasıl acaba. yazarsanız iyi olur.
Aynen Mutlu abiValla benimki agresif kullanımda yani biraz zorlarsam 3. vites 6000 devir 130-140 km görüyor...
fahri kardeşim aramıza hoşgeldin önceliklebenim araba 4.vites 3000 devirde 90 yapıyor yani 3000 devirden önce 4.viteste 100 göremezsin normal bir durumarkadaşlar bi karşılaştırma yapmak istiyorum. benim araba 97 1.6 astra. 4, viteste düz yolda 3000 devirden önce 100 km/h hızı göremiyorum. sizinkiler nasıl acaba. yazarsanız iyi olur.
fahri kardeşim aramıza hoşgeldin önceliklebenim araba 4.vites 3000 devirde 90 yapıyor yani 3000 devirden önce 4.viteste 100 göremezsin normal bir durum