Astra F Kullanıcıları Buraya

Alican öncelikle hayırlı satışlar lakin ya bu jilet gibi astra satılırmı yahuuu :( bide cilalı fotolarını koymuşsunki içim gitti walla ;) veya illa satıcaksanda kıymetini bilen birine gider inş. ;) yoksa cidden üzülürüm bu aracı heba etmesinler inan imkanım olsa alır koyarım bi köşeye :)

valla satılmaz sanırım ya mondeo lara vectralara bakıyorumda hiç biri daha yeni model olmasına rağmen bizim astradan diri durmuyor. Bu gidişle satamıcaz sanırım. Aslında fiestalar benimde hoşuma gidiyor ama tabi aileye olmaz mondeo düşünürken 2 sınıf birden aşağıya inmek zor:D fiestayı ancak seneye kendi arabam olarak düşünebilirim hatta dün sabah okula giderken bitane siyah gördüm camlar filmli filan böyle çok hoş gözüküyordu o zaman aklımdan geçmişti. Bakalım kısmet zaten %70 ihtimal hazirana kadar kullanırız gibime geliyor hazirandan sonra bende şu öss yi filan atlatıyım ozaman ciddi ciddi bişeyler düşünüyoruz artık 8 sene oldu insan değişiklik istiyor.:)

Arkadaşlar bugun sanayideydim. kalörifer kumandalarının bulunduğu yerin aydınlatma lambaları yanmıyordu onları yaptırdım ve 2 tam saat uğraşıldı nerdeyse göğüsün yarısı indirildi.. her ne ise bi tamirci arkadaşın yanına cay içmeye gittim. bi dizel fiesta kulanıcı geldi 103 000 km de ağırlıklı şehir içinde kullanılmış ve sanırım 2005 falan. motor bitmiş servis 6,500 ytl fiyat vermiş piyasayı geziyormuş arkadaş parçalar dahil 5000 hesapladı ..burda kesiyorum cümlenin sonunu okuyanların yorumlarına acık..

O arkadaşın Allah yardımcısı olsun..Yalnız motoru bir 103 000 için daha yaptıracaksa vazgeçsin bence..

Arkadaşlar bugun sanayideydim. kalörifer kumandalarının bulunduğu yerin aydınlatma lambaları yanmıyordu onları yaptırdım ve 2 tam saat uğraşıldı nerdeyse göğüsün yarısı indirildi.. her ne ise bi tamirci arkadaşın yanına cay içmeye gittim. bi dizel fiesta kulanıcı geldi 103 000 km de ağırlıklı şehir içinde kullanılmış ve sanırım 2005 falan. motor bitmiş servis 6,500 ytl fiyat vermiş piyasayı geziyormuş arkadaş parçalar dahil 5000 hesapladı ..burda kesiyorum cümlenin sonunu okuyanların yorumlarına acık..
Hüseyin abi dediğin gibi orta konsoldaki lambaları değiştirmesi baya uğraştırıyo :( Ayrıca o abimizede geçmiş olsun gerçekten üzücü bi olay :( yani çıkan fiyat az uz bi para değil heleki bu zamanda :( ama ş.içi trafiği arabayı gerçekten çok yoruyo :(

gecen senede vardı bu soru nbusenede basladı her sabah uyuz ola ola gıdıyorum ıse sabahları motor sogukken radyo cekmıyor radyoyu sokturdum blankupt servısıne gosterdım bısey yk dıo antene baktırdım baglı gozukuyo onu gectım bbıde mesela normal dınlerken radyo hafıf cızırtılı mesela kontagı kapatınca radyo cızırtısı duzelıyo delırıcemya ooofffffffffffff

Akadaşlar merhaba.benim bir sorum olacak.aracım astra f nb gls.üzerinde çift tırnak gm orjinal bujileri var.bunları süper 4 tırnakla değiştirirsen ne gibi değişiklik olur.(yimi olur kötümü)kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.HARUN KAŞIKÇI

İyi olurmu bilmiyorum kullananlar var Önder bu konuda yorum yapabilir sanırım...Ama duyduklarıma göre yakıtı biraz arttırıyormuş...

Akadaşlar merhaba.benim bir sorum olacak.aracım astra f nb gls.üzerinde çift tırnak gm orjinal bujileri var.bunları süper 4 tırnakla değiştirirsen ne gibi değişiklik olur.(yimi olur kötümü)kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.HARUN KAŞIKÇI

bizde bosch super 4 , 4 tırnaklı bujilerden var ilk taktığımızda hafif bir performans artışı hissettirmişti . yakıt olarak hissedilir bi fark olmadı

İlker abi kullanan biri olarak tam trafik arabası ;) ışıklarda çok feci topukluyo özellikle alt devirleri turbo sayesinde çok canlı lakin tabi alt devirleri o kadar canlı olunca üst devirlere bişey kalmıyo :) ama tavsiye ederim gerçekten cimri bir motora sahip ;) ama İlker abi dediğin gibi genelde kullanan kişiler bagaj problemi yaşıyo malesef :( yoksa kullanımı baya zevkli bi araba :D :D :D benimde bagaj problemim olmasa bende düşünürdüm işin doğrusu :)
haklısın burak kırmızı ışıklarda falan gerçekten etkili olduğu belli.çünkü 160 nm lik max.torku 1750 devirde veriyor.bizim arabalarda keşke böyle olsaydı.tamam sınıfına göre torku yüksek ama 3600 deviri bulman lazım tat alabilmen için.o zaman da yakıtı içiyor mübarek:D

önder arkadaşım kullanan birisi olarak sadece hafif performans artışı var demişsin.değiştirsem çok büyük fark olmıyacak o zaman.birde nette buji yataklarını bozduğuna dair yazılar var(ne kadar doğru)kararsız kaldım.HARUN KAŞIKÇI

Geri