Astra F Kullanıcıları Buraya

bende de arka kafalık ve abs yok ama ruhsatta gls ve internette de gls yazıyor
sanırım ruhsattaki hata trafikten dosyasını kontrol ettirip orada düzelttirebilirsin sanırım. ama bence muayenede sorun çıkmaz
işin kötü tarafı eski sahibinin (GALERİCİ) verdiği ruhsatda da GL yazıyor ve noter satışında da öyle geçmiş ama internette gls yazıyor..gls olarak kabul edeceğim artıkın..birde bnm ruhsatta arabanın trafiğe çıkış tarihi mayıs 2007 görünüyor..tamamen boyanmış fırın boyada onunlamı ilgili...:confused:
Ersin hoşgeldin aramıza...242 sayfa okuduktan sonra garaja aşık olabilirsinn :D Ama işin zor... :D

Sercan benimde ABS ve arka koltuk kafalıklarım yok ama GLS geçiyor...Ayrıca sanırım 98 modellerde arka koltuk kafalıkları var,ABS opsiyonel...
mutlu abi o zman sende bndensin...ama sedan olaraktan..:D

hayırlı cumalar f kasa cemaati

ben glslerde abs standart sanıyodum
bu sorgulamayı nerden yapıyosunuz?

hoşgeldi diyerek sıcak karsılama yapan arkadaşlara teşekkürler....
çok çok HOŞBULDUM....

mrb arkadaşlar
artık bende lpg ye geçeyim diyorum. sizde hangi markalar var atikerin fiyatı baya uygun ama astralarda problem çıkarıyor mu acaba. kullanan arkadaşlar fikirlerini yazarsa sevnirimm..

mrb arkadaşlar
artık bende lpg ye geçeyim diyorum. sizde hangi markalar var atikerin fiyatı baya uygun ama astralarda problem çıkarıyor mu acaba. kullanan arkadaşlar fikirlerini yazarsa sevnirimm..

Valla Fahri bende bunu konuyu tekrar açmayı düşünüyordum..Bende Allah nasip ederse Şubat sonu taktırmayı düşünüyorum ve aklımda Atiker var...Ama ne derece sağlıklı olur bilmiyorum..Kararsızım yanii...Benim hatırladığım kadarıyla Sercan kullanıyordu Lpg.....Yanlışta hatırlıyo olabilirim...

Ben de atiker var. Önceleri lpg den sandığım çok sorunlarım oldu. Benzinde çok hissetmediğim sıkıntılar lpg de beni çileden çıkardı. İlk arabam ve arabadan çok iyi anladığını sandığım bir arkadaşım yüzünden çok pis kazık yedim. İşin kötü yanı arabayı tanımadan lpg taktım. Bu da beni çok yanılttı. Zaten ilk arabam, anlamıyorum. Atikere gidiyorum şu var bu var. Nereye gitsem adamlar soruyor benzinde varmıydı. Onu yaptır bunu yaptır derken geçtiğimiz yaz sonunda kafam bozuldu ve motor yaptırdım. Yalnız egr valfini değiştirmedim daha onu saymazsak çok şükür lpg' den sıkıntım yok şimdilik. Bu arada söylemeyi unuttum, sistemi atikerde kısmi olarak söktürüp tekrar montaj yaptırdım. Tüm bu yaptığım masraf ve işkenceler dahilinde atiker iyi diyebilirim :confused: Benzinden tek farklı gördüğüm yanı gaz vermeyip kavramaya aldığınızda benzindeki kadar seri değil. O yüzden kalkışlarda kavramadan ziyade yarım debriyaj yapıyorum. Bu yüzden acemilik zamanımda her kalkışta çektiğim patinajlar yüzünden yeni michelin lastiklerimin yüzeyi parça parça oldu.

Oğuz gözümü korkuttun şimdii...Ya ben carbon clean yaptırıp,hatta egzos sistemini baştan aşşağıya kontrol ettirip taktırmak istiyorum acaba bir faydası olurmu...Daha bir yararı olurmu?

Valla Fahri bende bunu konuyu tekrar açmayı düşünüyordum..Bende Allah nasip ederse Şubat sonu taktırmayı düşünüyorum ve aklımda Atiker var...Ama ne derece sağlıklı olur bilmiyorum..Kararsızım yanii...Benim hatırladığım kadarıyla Sercan kullanıyordu Lpg.....Yanlışta hatırlıyo olabilirim...
doğru hatırlıyosun abi ben aracı aldıktan bir hafta sonra taktırdım taktırana kadar bile öldüm bnzin parasındn (otmtk)bnzinde çok fazla yakıyor..bn ZAVOLLİ taktırdım 1450 ytl ye..çok memnunum bi arkadaşa da taktırdık 2 hafta önce..bnm 1sene 5 ay falan oldu..tabikide ekstra masraflar oldu lpg taktırdıktan sonra mesela bana çeyrek depo bnzin bırak dediler bnde bi zmaan sonra takmamaya başladım..bnzin popmam yandı..artık çeyrek depodan düşürmüyorum..aslında bu bnm hatam..çekiş konusuna gelince daha bugün arabayı park ettikten sonra suyuna falan baktım..bir benzine aldım bir de lpg ye bnzinde daha sarsıntılı çalışıyor..güzel bir şey lpg çok gezenler için ben taktıralı 15000 km oldu km 10ykr faketse 1500 ytl yapar..daha fazla kar edemedim ama artık edeceğim.bir de buji kablomu değiştirdim lpg yüzünden ama o ucuz 35-40 lira arası birşey..lpg taktırırken bnce en çok dikkat edilecek şey güveniilir ve işini bilen yere taktırmak bir şey daha söylemek istiyorum uzun oldu ama....mesela bu söylediğim her sistemde yok ama bnde var mesela arabayı kısa süreli bir yere park ediyosun yine çalıştırınca bnzinde çalışıyor daha kısa sürede geçiyor gaza ama bnzin gidiyor..ben motor sıcakken lpg göstergesindeki tuşa basarak çalıştırıyorum direk gazda çalışıyor...daha az bnzinim gidio.:Dayda 20ytl:) falan...
birde bnm ustam zavolli opele uyumlu demişti bana..bnde atiker ile zavolli arasında kaldım da..

Geri