Yok abi göz korkutmak için anlatmadım. Ben bilgisizliğimden dolayı çok pis tufaya geldim. Edindiğim tecrübeye göre motorun durumu iyi olacak. Ateşlemen sorunsuz olacak. Bujiler, buji kabloları idare eder değil mükemmel olacak, hava filtresinin ve gaz kelebeğinin temizliği önemli. Ben pişman oldum çünkü baktım yılda 15000 km yi pek geçmiyorum. Bununda çoğu şehirdışı, işime gidiyorum 1,5 km. Eğer arabanın km. si çok değilse ya da düzelteyim, düzenli olarak carbon clean yapılıyorsa; yapacağınız bakımın lpg öncesi çok faydası olur sanıyorum. Yalnız acele etme derim. Ben bakımları yapılacağı zaman yakın olsun diye yaşadığım şehirde taktırdım ve çok pişman oldum. Taktıracağınız servisi çok iyi araştırın. Hatta gidin yaptıkları işi görün, inceleyin. Usta kitten daha önemli deniyor. Gerçektende lpg li araç gördümmü inceliyorum. Kimi tesisatlar var, adam bi döşemiş lpg bağlantılarını bulmak için incelemeniz lazım. Arabanın altında ki kabloları dahi itinayla çekmiş belli olmuyor. Kısacası bakın işçiliğe, dolaşın farklı yerleri gerekirse farklı illere bakın. Ve montaj sırasında başında durun, ben bıraktım arabayı. Başka tesisatlara baktıkça bunalıma girdim. Bir yıl sonra uğraştım, Atiker Başbayi ile irtibata geçtim kiti söktürmek için, bölgede başka bayilere gittim ama nafile pek sonuç elde edemedim.En sonunda aldım yanıma Forum Ustası Tansu Usta' yı gittik montaj yapan atikere söktürtüp yeni dizaynla bağlattık. Parayı ben verdim adamlar Tansu Usta bastırınca düzgün montaj yaptılar Amma yazdım, çok dolmuşumOğuz gözümü korkuttun şimdii...Ya ben carbon clean yaptırıp,hatta egzos sistemini baştan aşşağıya kontrol ettirip taktırmak istiyorum acaba bir faydası olurmu...Daha bir yararı olurmu?