sağolasın abi a.s opelim.net çatısı altındaki her garaja uğramaya çalışıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle alican.zaten bizden sonra g ciler buraya b ciler buraya gibi topicler kuruldu.topiği olmayan kalmadı.bu da bir ilk olacak eminimbi kere bende fotoğrafları kaybetmiştimde bi forumdaki fotoğrafları kaydetmiştim pc ye ordan aklıma geldi. bu arada cidden çetin bi yarış olucak gibi. yine f kasacılar olarak bir ilki daha gerçekleştiriyoruz bizden sonra astra g corsa c filan diye yarışmalar başlar
aleykümselam murat abi.tüm comboculara kazasız belasız sürüşler...Murat Kardeşim bizim garaja uğruyor selam veriyor
Ben de bir uğrayıp Astracı Arkadaşlara bir selam vereyim dedim
sevgili garajım benim arabanın ledli orta konsol ve kadranı ile OPC logolu panjurum konulmamış...arabanın tüm ince detayları orada..ben pek giremiyorum siteye bu saatler hariç,birimiz yeliz ablaya soyleyebilirmi rica etsem?
Keşke önceden ayarlasaydık :sorry:Öyle mutlaka ama eğlenceyi kaçırmak ve vurdum duymazlık canımı sıktı...Keşke kendimiz ayarlasaydık...En güzel F gibi mesela..Neyse olan oldu artık...