Ya diyorum ki arabayı sakin sakin kullanıcam . Çıkıyorum yola açıyorum camı kısık bi müzik
arkadan bi egzoz sesi aynadan bi otarafa bi bu tarafa geçen bi 306
genç bi arkadaş. Arkadaşım soldan geçip gitsene arkama yapışıp niye rahatsız ediyosun dedim aldırış etmedim. Baktım olucak gibi değil iyi dedim sen kaşındın. yan şeride geçtim önce baktım gti mı diye
değilmiş.
türlü türlü şebeklikler hareketler yaptı makaslar attı ama 18" jant takıp film çekip bide egzoz la f kasaya kafa tutamıcak olduğunu anladı büktü boynunu ben izin verdikten sonra yoluna devam etti. Sonra mı? ben benzin ibresiyle göz göze geldim ben ona baktım o bana baktı ve çat diye kırmızı bölgeye düştü. Yapma dedim dayan başarıcaksın kalkıcaksın tekrar en azından çeyrek depo çizgisine geliceksin dedim ama nafile
. Onu öyle görmeye içim elvermedi ve yemin ettim 3000dd yi geçmiycem bundan sonra
(en azından lpg takana kadar
)
bu arada babam bugün bi cila almış gittiği bi fuarda adamlar arabayı iki parçaya ayırmışlar yarısı cilalı yarısı cilasız. Zift döküyorlar arabanın üstüne cilasız yerdeki doğal olarak çıkmıyor. Cilalı bölümdeki hemen çıkıveriyor daha sonra cilalı bölümdeki kalan ziftin üzerine benzin döküp ateşe veriyorlar. Sonra söndürüp kuru bir bezle siliyorlar boyada yine birşey yok
Babamda hemen almış
20lira 3 kereye yeticek kadarmış cila. 6 ayda bir yapın demişler. Ayrıca 1 litre suya iki damla damlatıp çalkaladıktan sonra plastik aksamı lastikleri filanda parlatıyormuş. Camlara içerden sürünce buğu yapmasını engelliyormuş. Aliminyüm krom filan da temizliyor mermer seramik de parlatıyor. İlginç birşey
Yapmadığı şey yok gibi