Arkadaşlar bende de 98 astra f var 1.6 yakıt haricinde bende çok memnunum .
evet aynı kaderi patlaşıyoruz sende lpg varmı otomatik mi ne kadar yakıyor???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar bende de 98 astra f var 1.6 yakıt haricinde bende çok memnunum .
Bende lpg yok benzinli düz vites en son hesap ta km 400 ykr yakıyo:S
estağfurullah burakcım her zaman soru sorabilirsin 10000 dicektim 10 çıkmış bağlantı biraz tırt da bu akşam bendeSaol hakan abi verdiğin bilgikler için ben 100.000likte acaba yetkili servis o lambayı söndürdümü die merak ettim o yüzden böle bi soru sordum çünkü direksiyon dersine giderken o aracın anahtar amblemi boyuna yanıyordu hocaya sordum "len napcan sen onu bunu kullan işte dedi" ama meraklı olduğum için sorduydum nese servisi başka yere yaptığı için silemiyomuş
bide 10 km anlamadım 10.00 mi kastın zaten yağ değişimi kartta yazıyo Hakan abi sırf topic şenlensin die aracımı yakından tanımak istedim kusura bakma başını şişirdim heralde
Ya işte hakan abi şimdi milletin araca bakınca dedim bizimkindede varmıdır die soruyım dedim ya abi senin araç ne kadar yakıyo ya ben benzin alınca km yi sıfırlıcam bakalım km/litre mi yapıyım hesaplamak için şimdi dicen nediyo bu çocukda ne biliyim yanlış hesaplıyorum die arkadaşlada tartıştık bu konu yüzündenestağfurullah burakcım her zaman soru sorabilirsin 10000 dicektim 10 çıkmış bağlantı biraz tırt da bu akşam bende
ama gerçekten o lambanın tek olayı 10000 leri unutmamak,serviste yaptırmazsan yağ değişimini silinmiyo o lamba,
bizde yok gerek de yok bence
Bende lpg yok benzinli düz vites en son hesap ta km 400 ykr yakıyo:S
estağfurullah burakcım her zaman soru sorabilirsin 10000 dicektim 10 çıkmış bağlantı biraz tırt da bu akşam bende
ama gerçekten o lambanın tek olayı 10000 leri unutmamak,serviste yaptırmazsan yağ değişimini silinmiyo o lamba,
bizde yok gerek de yok bence
bence sen büyük şehirin trafiğini yaşasan seninkide 400 yakar çünkü yAKIYOR YANİ.400 cok diil mi abi ya tr de en son yazın benimki 275 yakıyordu kıbrıstada su an 170 yakıyor ama burda benzin 1950 tr de 3150