Astra F Kullanıcıları Buraya

:) yağ değişimini 5000-6000 km de bir yap.filtreler de etkiler.şunu da unutma kışın her araba normalden fazla yakar izmirde de olsan:)tabi agresif kullanıyosan o da yakıtı artırır.ben de kendimi zor tutuyom bazen ama cepten gidiyo naparsın

haklısın tabikide cepten gidiyo ben kendimi tutuyorum tutuyorum sonra biri arkama yapışıyor korna çalıyor sellektör yapıyor.sonra gelip geçiyor.sanki benim arabam dandikmiş gitmiyomuş gibi.tabi bende sonra ona ağzının payını veriyorum.geçtikten sonra dikiz aynasından bakınca araç arkamda görünmüyor.böyle durumlarda eğer otm. vites ise sportif tuşunu kullanırsanız çok super oluyor ama lpg de bayağı gidiyor..

o amortisör gıcırtısı kışın normal,
kapı gıcırtısı gibi kıl bi ses,
temiz asfaltta içerde de yok pek bi titreşim ama malum ülkemin şaane yolları,otobanda bile kasislerden kaçıyosun :rolleyes:

benim araçta sadece ön kısımdan sabahları araç soğukken aracı tam sağ yada tam sol yaparsanız geliyor.başka ses yok.buda normal mi acaba?sğuktan mı?yazın gelmiyordu??

o tıkırtılar arabayı sattırır insana :D bende de var aynısı bilhassa kadranların olduğu bölge sürekli titreşimde
aklıma geldikçe yazıyorum bu gece.tıkırtılar sağlam konu.benim cam otamatiğine 3 sn kadar basınca cam kalkıyor ya o cam sonuna kadar kalktıktan sonra.acaip tıkırtı yapıyor.özel servise gösterdim pislik kaçmıştır falan dedi.ama camcıya göstercekmişiz adam orayı temizlicek falan.ben bu işlemi kendim yapabilirmiyim denedim ama kapı açılan bölegeyi sökmem gerekiyor sökebilen var mı?bi taktiği olmalı bece??

ayrıca ben aracı galeriden aldığımda hız göstergesi düzensizce oynuyordu.ama 60-70 km geçince düzeliyor.aranızda bunu yaşayan varmı?benim biricik kazıkçı opel servsim buna değişimine orj ile çok uçuk rakamlar söyledi şaşırdım..

o tıkırtılar arabayı sattırır insana :D bende de var aynısı bilhassa kadranların olduğu bölge sürekli titreşimde
aklıma geldikçe yazıyorum bu gece.tıkırtılar sağlam konu.benim cam otamatiğine 3 sn kadar basınca cam kalkıyor ya o cam sonuna kadar kalktıktan sonra.acaip tıkırtı yapıyor.özel servise gösterdim pislik kaçmıştır falan dedi.ama camcıya göstercekmişiz adam orayı temizlicek falan.ben bu işlemi kendim yapabilirmiyim denedim ama kapı açılan bölegeyi sökmem gerekiyor sökebilen var mı?bi taktiği olmalı bece??

ayrıca ben aracı galeriden aldığımda hız göstergesi düzensizce oynuyordu.ama 60-70 km geçince düzeliyor.aranızda bunu yaşayan varmı?benim biricik kazıkçı opel servsim buna değişimine orj ile çok uçuk rakamlar söyledi şaşırdım..

pardon site takıldı biraz önce ondan yazdıklarım kayboldu sandım iki defa bastım ikiside çıkmış..

direksiyonu döndürürken tıkırtı bende de var.yazın 70ytl masraf ettim ama nafile.amortisör başlarındandır diyo düşünüyorum.bizim arabaların hastalığı sanırım.kapı döşemesini bence usta birine söktür.çoğu usta bi yeri yaparken diğer sağlam yeri bozuyor.sağlam bi piyasa ustası bul.yetkili servise gidip boşa kazıklanma.yaptıkları işçilikte de hayır yok zaten.bu arada senin araba lpg de kaç yakıyor?

o cam hususu bende de var, baktıramadım fırsat bulup ama daha önce sağ tarafı söktürmüştüm,
kapı iç taraftaki döşemeyi sökmek gerekiyor, sacın arasından mekanizma görünüyor ama cam yarım açıkken elinle bir yokla oynuyorsa aynı benim araçtaki gibi camı kaldıran mekanizmada bi kanal onun en altında da lastik var bitane o lastik aşınıp bitmiştir,camcıdan ziyade kaportacılar 20 ytl ye yaparlar o işi

benim araçta sadece ön kısımdan sabahları araç soğukken aracı tam sağ yada tam sol yaparsanız geliyor.başka ses yok.buda normal mi acaba?sğuktan mı?yazın gelmiyordu??
soğuklarda direksiyon çevrilirken tıkırdar hafif hafif,
o sesi çok araştırdım, sadece de içerden duyuluyor dışardan ustayla baktık hiç bi ses yok
ama sadece soğuklarda oluyor

1-)Walla abi öncelikle direksiyonu çevirdiğim zaman benimkide yapıyor ama şu sıralar hava çok soğuk ustalar yapması normaldir dio sonra araç ısınınca o seside kesiyo zaten ama tabi insan o sesi duydumu biraz morali bozuluyo ama işte sesi kestimi moralim yerine geliyo:D
2-)Kapı konusuna gelelim bence servis derim çünkü bizim sağ arka kapının kapı otomatiğini değiştirdiler iç döşemesini çıkardıktan sonra naylon bir onu yırttı sonrada iç döşeme kapı clipsle bağlı onları adam akıllı takmadan döşemeyi taktı ve iki gün sonra sağ arka kapı kendini kitledi naptık nettik açamadık sonra yetkili servis:( adamlar ianan işin piri olmuşlar hemen kapı açtılar yırtılmış naylonu değiştirdiler sonra kapı otomatiğini adam akıllı taktılar sonra o clipsleri attılar adam akıllı ısıtarak iç döşemede onların yuvalarına yapıştırıp adam akıllı taktılar eğer abi adam akıllı takamassan ses ve hava gelişini engelleyemezsin ve ben yetkili servisten baya bi menunum tabi zamanında benide gıcık ettilerdi ama gerçekten işin piri adamlar:good:

Geri