Astra F Kullanıcıları Buraya

ah be kardeşim yeni gördüm mesajını cebini aradım ama numara kullanılmıyor dedi..( 0 537 498 99 77 ) umarım uğrarsın tanışırırız.. ancak ct ve pazar hariç 17 den sonra gelmeye çalış işler baya yoğun izin almak sıkıntılı..

Abi fırsatım olmadı arayamadım...Bizim Dayı Vefat etti onun için gitmiştik Gönen'e...Bütün akrabalar falan oradaydı...Dönüşte uğramayı düşünüyordum fakat olmadı...Bu arada numaram 0 537 498 98 77...Sağlık olsun abii..Belki yazın rahat bir zamanda görüşürüz inşallah..

Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...Hepinize keyifli forumlar...

bayadır giremedim nasılsınız :D
yakıt muhabbeti dönmüş daha bugün konuştuk babamla lpg mi taktırsak diye 50 liralık benzinle 140 km civarı yol yapıyoruz. Ama lpg taktırıncada kafadan bi 3 sene kullanmak lazım bizde zaten 8 senedir biniyoruz bi 3 sene daha biner miyiz belli değil. Yeterli nakiti bulduğumuz anda dizel astra sedan düşünüyoruz ama belki önümüzdeki ay geçici olarak dizel bir araba alabiliriz. Benzin masrafı canımı sıkmaya başladı. Gaza korka korka basıyorum.

Mutlu başınız sağolsun.. meftanız yerinde dinlensin mekanı cennet olsun....

Haso 6817 aramıza hoş gewldin .. alayımızın arabası f dolayısıyla 2. elller ve ufat tefek sorunları olmakta burada baya engin bilgi sahibi olursunn.. arkadaşlar haklı yağı suyunu kontrol iöhmal etme tabii yeminide ...f ler sıkı makineler o yaşla çok yeni arabanın eline verirsin ama sert arabalar bilesin..

satıyourm yavas yavas ıyı kalıte olsun bızım olsun yokmu ıstıyen yay ?

sen yaylarıı al sonra kantları ona gore alırsın bak benı dınle ben once yaylarıı almıstımm sonra janttlarıı aldım golfe 19'' antera jant koymustumm 10 numara durmustuu bır de brembo fren kıtı getırtmıstım 10 numara olduu

Geri