Astra F Kullanıcıları Buraya

herkeselere gün aydınlar.... dün yaptın ölçümü. 397 km de idi araç. tam 40 litre gaz aldı. zorlasa belki 1-2 litre daha alırdı. ama çocuklar o zarıltıdan çok rahatsız oluyor diye zorlamadım. kullanım genelde ş içi. sabah k örenden hareket anıttepe ye. tam 12 km. ışık ve trafişk oldukça fazla. dur kalk çok. ben bu kadar ii yakmasnı açıkça beklemiyorudum. gayet memnunum. bu arada 20 liralıkta benzin aldım. hepsini hesaplayınca zannedersem 160- 170 liralık bir tüketim çıkacak. buda önceki c corsama yakın. yani çok iyi. bence bu kadar yakması noırmal değil bir kontrol ettir.

ben benzinde hafta sonu izmir buluşmasında kırmızı ışık ciğer gibi yanıyordu 50 Liralık benzin aldım sıfırladım toplamda 262km yaptım ciğer gibi yanmaya başladı :D buda 192 kr felan yaktı :D şaşırdım Başar'la uğraşmadım etkisi oldu sanırım :D

Son düzenleme:
benim de balatalar bittikken 260 yaktı, şimdi değiştirdim bakalım en kısa sürede yeniden ölçücem...

250kr gibi bişler yakıyorum ben de, çok aslında günde işe git gel 6km den 1,5tl ayda 22 gün çalışsak 33tl
lpg alsam ne olurdu diye düşündüğüm oluyor o zaman da lpg kiti taksidi + lpg taksit bitene kadar kasar

Geri