Astra F Kullanıcıları Buraya

Abi fırsatım olmadı arayamadım...Bizim Dayı Vefat etti onun için gitmiştik Gönen'e...Bütün akrabalar falan oradaydı...Dönüşte uğramayı düşünüyordum fakat olmadı...Bu arada numaram 0 537 498 98 77...Sağlık olsun abii..Belki yazın rahat bir zamanda görüşürüz inşallah..

Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...Hepinize keyifli forumlar...

Abi Başın Sağolsun :eek: Geç Gördüm

kl 098 metalik füme görmüşsündür kesin az çok yapılı şimdi yeniden body kite başladım.şu an nöbetçiyim eczanede ama en kısa zamanda siteye eklerim fotolarını
Evet aracı görmek nasip oldu yannız yasin sen değildin herhalde :) önümden geçtin gittin ama arka stoplar çok güzel olmuş angellara zaten lafım yok panjur nedense ben orj.linden yanayım ama maşallahı var aracın önümden geçtiği için dikkatli bakamadım :( ama bence yapılan işlemler yakışmış ;)

d0a165e5b9b1a6e2.jpg

imgp1004.jpg

imgp0792.jpg

en ucuz yolu çıtaları atıp tamponu boyamak :D
bild018sg0.jpg

195*65*15 yokahama 140 dediler
195*65*15 brigstone 140-160 arası
bu lastikler nasıl.
yokohamanın kış lastiği diye sattıkları ve 4 mevsim kullanılabilir diye aldığım lastikler;
yol tutuş normal seviyede, ne süper ne kötü
soğuklarda ve ıslak zeminde oldukça başarılı, ses biraz fazla yapıyor, yine soğuklarda kesiliyor sesi de :)
ben orta seviyede memnunum diyebilirim

Goodyear 3 ay kadar kullanıp 4 lastiği çöpe attım, biri gümledi diğeri balon yaptı o kadar kısa sürede. ama sanırım lastikçi bana eski tarihli satmıştı o dönem pek bilgim yoktu.

birdgestone kullanmadım ama iyidir herhalde

bayilerde kampanya falan diyolarsa internetten merkezini falan araştır, kampanya diye sattıkları benim goodyearda olan gibi eski tarihli olabiliyor.

merhabalar. gittim 4 tane 175 70 13 mıchelin energy serisi lastik aldım. orj siboplar + nitrojen = 390/6. araçtan gelen sesler yarıya azaldı. konfor ve yol tutuş gayet iyileşti. ızaklarken kuru bşr ses çıkaran prenses şimdi çok zorlayınca kızaklıyor ama yolu tutarak. ve ıslak bir plastik gıcırtısı ile.
mıchelin den başka lastik garga dan başka guş tanımam...

Geri