Astra F Kullanıcıları Buraya

slm arkadaşlar bende siteye yeni üye olanlardanım ve iknci el astra f aldım değiştirmek istediğim bi kac sey var...
ömcelikle cam acma düğmesini nasıl temin edebilirim yanık ve hoşuma gitmiyor.

merhaba hayırlı olsun
ben de 98 f kasa aldım
1.6 gls 11 250 ye.
sen kaça aldın

Ben michelin kullanıyordum araba asfalttan inmemesine rağmen lastik yırtık yırtık oldu dilindi artık hamurunun ince olmasına bagladık, gecen sene bridgestone turanza er 300 aldım sorun yok simdilik hankook da iyi diolar ama bilmiorm.

195/65/15
er 300 e peşin 143,6 taksit 160lira dediler.
lassa imperevo peşin 128, 6 taksit 140 dediler.

sizin kullandığınız ölçüler ne?

Ters polise denk gelmezsen bisey olmaz o kadar ses cıkartıyormu ki yahu, hayırlı olsun güle güle kullan.

Ters polise denk gelmezsen bisey olmaz o kadar ses cıkartıyormu ki yahu, hayırlı olsun güle güle kullan.
burak inanamazsınn 3000 devirde otomatik olmasınA Rağmen süper manuel olsaydı daha fazla ses çıkardı..bu egsoz el yapımıymış ondan :D sağol

ooooo hayırlı olsun sercan yannız dikkat et polislere gıcık birisine geldinmi sök der geçer :(
ihşallah denk gelmeyiz burak :D
sağol :D yakında video ekilcem ..

alican o arabalar 1.9-1.7 dizeller, şu anki mazot fiyatlarıyla senin astradan çok az yakacaklarını umuyosan yanlış olur
he değişiklik için istiyosan seat iyi göründü bana da ;)

1.3 doblo almayayım 5.vites fuzuli idi onlarda :)
4le son hıza çıkıyodu :D

6-7 litre civarı yakarlar bizim astra 10 litreyi buluyor zaten benzin olmuş 3,12tl biraz farkeder gibi. bakalım hayırlısı. Biraz değişiklik de istemiyorum değil :D

Mutlu abicim geç kaldım ama yeni gördüm başın sağolsun abi..

Bu arada baykal-77 hoşgeldiniz..Forumda hemşerilerim artıyo yahu :) Aktif olmanız dileği ile garajımıza ve forumumuza hoş geldiniz.

arkadaşlar benim lastik işine yardımlarınızı bekliyorum
185 lik mi 195 lik mi?
hangi ölçüleri alayaım?
marka ve model öneriniz ne?

Geri