- Konuyu Başlatan
Aramıza hoşgeldin kardeşon:valla arkadaşlar araçta sfi gti farketmiyo iş arabanın yanı sıra şöfördede iş olması gerekiyo haksızmıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aramıza hoşgeldin kardeşon:valla arkadaşlar araçta sfi gti farketmiyo iş arabanın yanı sıra şöfördede iş olması gerekiyo haksızmıyım
Aleykümselam kardeş.Aramıza hoşgeldinon:S.a arkadaşlar ben de yeniyim (;
Hiç sorma burak.forumda satan arkadaşlar da var ama çoğu üç kapılı.beş kapılısı olsa temiz bişe süper olur gerçekten.150hp adamın boynunu kırar kalkıştaama ona da benzin dayanmaz be kardeşim.90 la gidecek halin yok ya o makineyle
aman hocam naptın sen öğrenciyiz dedik bana kadar
ben şunu yapmayaı düşünüyorum orjinal teybe bi anfi çıkışı ön kapılardaki kolonlar ve tizler değişmecen kalsın
+ Pioneer-TS-W306C ya da JBL çok revaçta daha sonra buna bi de anfi .
anlaşılan bu işin piiri gibisn yardımcı olurmusn bu öğrenci kardeşine (;
elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız kardeş msn m__sonmez@hotmail.comaman hocam naptın sen öğrenciyiz dedik bana kadar
ben şunu yapmayaı düşünüyorum orjinal teybe bi anfi çıkışı ön kapılardaki kolonlar ve tizler değişmecen kalsın
+ Pioneer-TS-W306C ya da JBL çok revaçta daha sonra buna bi de anfi .
anlaşılan bu işin piiri gibisn yardımcı olurmusn bu öğrenci kardeşine (;
Hakan ve Yavuz görüşlerinizi dikkate alarak nickimi değiştirmeme kararı aldım.bence de böylesi daha iyi.:good:Teşekkür ederim
Kardeş imza signatürüme ad soyad yazdım.opelim net yönetimindeki arkadaş bunu mu demek istiyor?olmuş mu?10 numarasın nikin önemi yok..