Astra F Kullanıcıları Buraya

selam arkadaşlar konu aşağılara dogru inmiş :) bu arada kapı hoparlörleri kaç cm lik bizim kapı içi için önerebileceğiniz bi hoparlör varmı ??

Modeline göre 10 numara bir araç astra f.bende 1995 sedan var otomatik,otobanda ballı kaymak...yaa bide benim 165 70 14 jantları 15 yapsak ne olur.şöyle beş kollu tipindende jant atsak altına siyah renk?

valla geçenlerde bi bayan benim arabaya geri kaçırma sonucu tıklattı sol far camı çatladı aslında çıkması kolay ama far eger çok eskiyse biraz zor oluyor.bende şu an iki tane orijinal far camı var.yurt dışından almıştım.isteyen varsa far almaktan iyidir.

Modeline göre 10 numara bir araç astra f.bende 1995 sedan var otomatik,otobanda ballı kaymak...yaa bide benim 165 70 14 jantları 15 yapsak ne olur.şöyle beş kollu tipindende jant atsak altına siyah renk?

Benim jantlar 15" 5 kollu ve siyah :)

Memnunum ve kasmıyo arabayı çok hafif çok rahat gidiyo.

Selamlar F kulübü kasırganın patilerini değiştirdik michelin energy saver 175/65/14 leri taktık gerçekten patilerin değişmesi gerekiyomuş yol sesi birden kesiliverdi ;) bakalım reklamdaki gibi yakıtada etkisi olacakmı :rolleyes: :D :D :D

Selamlar F kulübü kasırganın patilerini değiştirdik michelin energy saver 175/65/14 leri taktık gerçekten patilerin değişmesi gerekiyomuş yol sesi birden kesiliverdi ;) bakalım reklamdaki gibi yakıtada etkisi olacakmı :rolleyes: :D :D :D

185/60/14 alsaydın keşke hem görüntü daha iyi oluyor hem yol tutuşu ;) gerçi yanak 65 in altına indiği zaman yüksek performans a giriyor fiyatlar uçuveriyor.

bende 10 dk önce egzoz muayenesini yaptırdım.

tunerrus benim makına senin fotoğraftakinin metalik fümesi.buna 185-60-14 beş kol bi jant taksak olurmu?veya 15 taksak şimdi ben buzamana kadar amerikana bindim hep 15 di lastikler.şimdi arabada uyum sağlamaz boşuna almayalım diye fikir babında????yada demir -kapaklı jant devam???

hayırlı olsun, inşallah h grubu almışındır...

185/60/14 alsaydın keşke hem görüntü daha iyi oluyor hem yol tutuşu ;) gerçi yanak 65 in altına indiği zaman yüksek performans a giriyor fiyatlar uçuveriyor.

bende 10 dk önce egzoz muayenesini yaptırdım.
Çok teşekkür ederim ilk baş bridgestone 300er turanza alıcaktık sonra yol sesinden şikayetimiz olunca o lastikte ses yapmaz ama micheline %100 garanti veririm dedi ölede olunca aldık ;) Bridgestone H sersiydi büyük ihtimal buda öle :)
Aslında Alican 185/55/15 alıcaktık ama baktığımız çıkma GLS jantların hepsinin cacığı çıkmış en son baktığımız janttada kenarları kırıktı :( ordaki adamda bundan daha iyi çıkma jant bulunmaz diyince vazgeçtik :( Aslında o kadarda belli değil ama işte içime sinmedi :) Aslında bi diğer baktığım jantta Tigra jantıydı hem 5 kollu hem orj. olunca onlarada baktık ama istediğim gibi bulamadım :( hayırlısı olsun artık böle 3-4 sene daha jant kapağıyla devam :) Hadi bakalım Geçmiş olsun ALican

Geri