Astra F Kullanıcıları Buraya

peki çeyrek deponun üzerindeyken denedinizmi. o zamanda boyle bir sorun varmı? ama şu durumda benzin pompasının söktürmeden 2 dk lık iş aracı lifte kaldırıp benzin filtresini söküp bi bakın derim eğerki çok kirliyse filtre alın kullanın sorun devamsa sorun direk pompa :S. bi pire için yorgan yakmamak lazım sonucta filtre 20 lira birsey ama pompa en asagı 150 lira :S
verdiğin bilgiler için teşekkürler

benim bi sorunum vardı geç çalışıyordu aracım ustam hep benzin pompası dedi.aracı stop edip 2 saat bekledik sonra marşa bastık geç aldı kesin dedik benzin pompasından o sıra birisi geldi benzin filtresine baktınızmı diye bi söktük filtrenin içi zivt gibi tıkanmış :) 20 liraya filtreyi değiştirdim sorun gitti.
sizin sorununuzda böyle olabilir egerki benzin pompası ise , bana o zaman çin malı 120, orjinal 150-160 gibi bi rakam söylemişlerdi.

ama şu drumda bana pompadan gibi geliyor genelde çalışmıyor çalışırsada stop ediyor demekki depodan yeteri kadar benzini basamadıgından stop ediyor filtre tıkalı olsa bile pompa bi şekilde basıp arac çalışmasını sürdürür gibime geliyor.
Aynen :good: :good: :good:
Genel bakımda atlanılan bir filtredir ;) aslında genel bir kontrol etseler ustalar hiç bir müşteride böle sıkıntı çekmez ama nerde :( O yüzden her sene rutin olarak check-up babında yapılması lazım ;) Aynı dert bendede mevcuttu ilk aldığımızda araç güç bela çalışıyordu basıyosun nazlanıp duruyordu ustalara sölüyoruz opeller kalkışta hantaldır normaldir diyolar :( ama işte ehli birisi olunca adam bi kontrol edelim dedi filtreyi bir söktü :D Cengiz keşke zift gibi olsa direk bi yağ katmanı gibi bişey öleki filtre diye bişey yok ortada zaten :kop:

Arkadaşlar nihayet klimamı yaptırdım.tamirciye klima kompresörü söküp takmaya 2 sefer söküp takıldı 30tl verdim.klimacıda sökülen kompresörü açıp keçesini ve contalarını değiştirip tekrar kapattı ve monte etti.dolum sibobu değişti makinaya bağlanıp kaçak kontrolünde kaçak çıkmadı sonra klima gazı basıldı.bir hafta kullan gazına tekrar bakalım dediler.klimacıyada 105tl verdim.toplamda bana 135tl mal oldu. sizce yaptırdığım fiyat nasıl

sadece gaz bastıran arkadaş 50 lira verdiğini yazmıştı.
2-3 sayfa öncesinde görebilirsin.

Arkadaşlar günaydın.bir sorum olacak.arabamı park ettikten 3 saat sonra yağ çubuğuna baktığımda yağ seviyesi iki çizgi arasında çıkıyor.arabamı 2-3 gün binmediğim zaman yağ çubuğuna baktığımda yağ seviyesi üst çizgide çıkıyor.sizce yağ seviyesi normalmi

Geri