Astra F Kullanıcıları Buraya

Arkadaşlar merhaba.Arabamın arka tamponuna ek yaptırmak istiyorum.istanbul da güzel işçiliği olan biyer biliyormusunuz.

rabayı aldım şimdi tamponda falan hafif rutuşluklar va, biraz belli ama cokta aman aman belli değil :) ama güzel işçilik olmuş iyi toplamışlar :)

Bugün sonunda filmlendik :D 2 numara yaptırdım ama beklediğimden koyu oldu. Film için evden çıkarken babam arkamdan en açığını yaptır diye bağırıyordu ama ben oraya gidince dayanamadım orta koyulukta yaptırdım. Gayet hoş oldu. Güneşi ciddi anlamda kesiyor.

araba kirli aceleyle iki foto çektim. yıkanıp cilalandıktan sonra güzel fotolar çekerim.
spma0419.jpg

spma0420.jpg

biraz koyu olmuş; ama yinede güzel; nede olsa o bir f sane.....

Esas projem iptal oldu ama hemen yedekteki projemi yaptım :)

Tek fotoğraf var şimdilik onuda akşam koyarım artık.

Bugün sonunda filmlendik :D 2 numara yaptırdım ama beklediğimden koyu oldu. Film için evden çıkarken babam arkamdan en açığını yaptır diye bağırıyordu ama ben oraya gidince dayanamadım orta koyulukta yaptırdım. Gayet hoş oldu. Güneşi ciddi anlamda kesiyor.

araba kirli aceleyle iki foto çektim. yıkanıp cilalandıktan sonra güzel fotolar çekerim.
spma0419.jpg

spma0420.jpg

biraz fazla koyu geldi bana inş polislerle sorun yaşamazsın alican ama görüntü güzel hayırlı olsun:)

fazla koyu görünmesi şeyden kaynaklanıyor araba kirli camlar camsille filan daha yeni silindi temiz öyle bi dengesizlik var arabada temiz olsun güzel görünür gibi geliyor. Ama güneşi ciddi anlamda kesiyor tavsiye ederim. Benim çektirme sebebim görüntüden çok güneşi kesmesiydi. Şimdi dobloyada çektirmeyi düşünüyorum. Aslında asıl ona lazım onda klima yok çünkü :D
Spor dan gelirken de iki üç foto çektim karanlıkta nasıl görünüyor diye onlarıda koyuyorum. Karanlıkta cidden içerisi tamamen görünmüyor. :D
birde çektirdikten sonra eve gelirken yeşil bi f kasayla uzun süre yanyana gittik adam dönüp dönüp bakıyordu :D film güzel oluyormuş bizim arabaya diye düşündü heralde :D
spma0421.jpg

spma0422.jpg

spma0423.jpg

Geri