Astra F Kullanıcıları Buraya

teşekkürler, pek sorun yok ama uzuldugum nokta herseyini yaptırmıştım arabanın tapponlar vs vs vurunca içim cız ettim , ön panel biraz içeri girdi, tampon içeri goçuk, fana kadar dayanmış, büyük problemi yok, kasko yu aradım auto king e gittim 1500 YTL masraf cıkarttılar hasarsızlıgımı bozmak için sırf ustama goturdum, 150 liraya paneli geri çıkarttık, tamponu ısıtarak eski halıne aldık, işte boya rutus, tampon pasta falan yapılacagı için aracı yarın alıcam :S
Geçmiş olsun Cengiz üzüldümya :( o kadarıyla geçmiş olsun :(

fırsat bulamadım en kısa zamanda sorucam ;)

birde angellardan memnun musun?? önümüzdeki ay alabilirim belki. Aydınlatma nasıl orjinale göre?

Xenon taktırmadığın sürece aydınlatmada fark yok diyebilirm sonuçta ampül aynı sayılır sadece far camından dolayı daha net bende xenon taktırıp taktırmamakta kararsız kalıyorum.

Evet insanlarımız malesef öyle.arabayı gören araban çok temiz şöyle güzel böyle güzel der ne maşallah der ne allah kaza bela vermesin der.ondan sonra kesin arabaya kesin birşey olur.kendim için söylüyorum.sırf bu yüzden arabayı yıkamayıp kirli arabayla gezdiğimi bilirim.ben arabama öyle diyenlere artık nazar değireceksin diye uyarıyom.yinede geçmiş olsun.

walla ya abi bundan sorna bende kirli gezicem :) çarsamba aksamı yıkayıp bi güzel silmiştim 1 ay once pasta cila faan canavar gibi parlıyordu araba , gozler üstümde gibi oluyordu zaten güvenlikler hasta idi sunu sat falan diye ama birinin değdi nazarıda hadi hayırlısı :) artık bende kirli gezicem

iceboy_003' Alıntı:
Çok geçmiş olsun Cengiz. Sende veya karşı tarafta sağlık açısından bişey yoksa gerisi çokta önemli değil. Allah tekrarını yaşatmasın.

teşekkürleer efe herhangi birsey yok karsı tarafta ve bende.ama işin asıl ilginci karsı taraf rapor tutmayalım dedi, arkadan vurdugum için sucluyuum kabul ediyorum tutalım rapor dedim yok yok gerek yok onemli deil dedi :S bende caktırmadan plakasını almıştım aracın şimdi plakaya baktım 1990 model bi fiat gozukuyor ilginç :S ama benim vurdugum araba passat tı :S

halilakel' Alıntı:
çok geçmiş olsun,hasarsızlığı bozmamakla iyi etmişsin.....

teşekkürler, valla auto king e gittim bi servis 1200 , bi servis 1500 tl fiyat verdi illa bozucaklar yapamayacaklarmış mini onarımdan.bende sigortacımla gorustum seneye %60 hasarsızlık kazanıyorum, dedi seneye 600 - 700 ödeyeceksin egerki bozulursa 1200-1300 civarı odersin. Sonra ustama gittim 150 liraya hallettik :) rutus atıcaklar tampona siyah boya vuracaklar seride falan iyi oldu bencede ya :)

Kasırga&Burak' Alıntı:
Geçmiş olsun Cengiz üzüldümya :( o kadarıyla geçmiş olsun :(

teşekkür ederim burak ya :) valla ucuz atlattık.ee hafta sonu eskişehire gelemedim die:D illa yakıcamya o gazı iş yerine gidiyordum bende arabayla olucagı varmış oldu bi kaza neyse cana gelecegne mala gelsin allahtan büyük bi problem yok :)

Son düzenleme:
teşekkürler, pek sorun yok ama uzuldugum nokta herseyini yaptırmıştım arabanın tapponlar vs vs vurunca içim cız ettim , ön panel biraz içeri girdi, tampon içeri goçuk, fana kadar dayanmış, büyük problemi yok, kasko yu aradım auto king e gittim 1500 YTL masraf cıkarttılar hasarsızlıgımı bozmak için sırf ustama goturdum, 150 liraya paneli geri çıkarttık, tamponu ısıtarak eski halıne aldık, işte boya rutus, tampon pasta falan yapılacagı için aracı yarın alıcam :S

geçmiş olsun :( Allah daha büyük kazalardan korusun
nazar değdi güzelim araca

Kazanın telaşı ile plakadaki 1-2 numarayı karıştırmış olabilirsin Cengiz.

valla ne bilim :S aslında once ezberledim sonra arac onumeyken cep telefonunun mesajlar kısmına yazmıştım ezberledigin plaka ile mesajlara kayıt ettigim plaka aynı, bide ondekilerin rapora gerek yok tamam onemli deil geçmiş olsun kardeş falan demeleri :S düşündürüyo şimdi neyse olan oldu kavgada yumruk aranmazmış :)

Geri