bugun kaza yaptım eve yeni geldim arabayı bıraktım falan of of :S
çok geçmiş olsun,hasarsızlığı bozmamakla iyi etmişsin.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugun kaza yaptım eve yeni geldim arabayı bıraktım falan of of :S
Geçmiş olsun Cengiz üzüldümya o kadarıyla geçmiş olsunteşekkürler, pek sorun yok ama uzuldugum nokta herseyini yaptırmıştım arabanın tapponlar vs vs vurunca içim cız ettim , ön panel biraz içeri girdi, tampon içeri goçuk, fana kadar dayanmış, büyük problemi yok, kasko yu aradım auto king e gittim 1500 YTL masraf cıkarttılar hasarsızlıgımı bozmak için sırf ustama goturdum, 150 liraya paneli geri çıkarttık, tamponu ısıtarak eski halıne aldık, işte boya rutus, tampon pasta falan yapılacagı için aracı yarın alıcam :S
Sor bakalım sen bi bulursan bizde isteriz
fırsat bulamadım en kısa zamanda sorucam
birde angellardan memnun musun?? önümüzdeki ay alabilirim belki. Aydınlatma nasıl orjinale göre?
Evet insanlarımız malesef öyle.arabayı gören araban çok temiz şöyle güzel böyle güzel der ne maşallah der ne allah kaza bela vermesin der.ondan sonra kesin arabaya kesin birşey olur.kendim için söylüyorum.sırf bu yüzden arabayı yıkamayıp kirli arabayla gezdiğimi bilirim.ben arabama öyle diyenlere artık nazar değireceksin diye uyarıyom.yinede geçmiş olsun.
iceboy_003' Alıntı:Çok geçmiş olsun Cengiz. Sende veya karşı tarafta sağlık açısından bişey yoksa gerisi çokta önemli değil. Allah tekrarını yaşatmasın.
halilakel' Alıntı:çok geçmiş olsun,hasarsızlığı bozmamakla iyi etmişsin.....
Kasırga&Burak' Alıntı:Geçmiş olsun Cengiz üzüldümya o kadarıyla geçmiş olsun
teşekkürler, pek sorun yok ama uzuldugum nokta herseyini yaptırmıştım arabanın tapponlar vs vs vurunca içim cız ettim , ön panel biraz içeri girdi, tampon içeri goçuk, fana kadar dayanmış, büyük problemi yok, kasko yu aradım auto king e gittim 1500 YTL masraf cıkarttılar hasarsızlıgımı bozmak için sırf ustama goturdum, 150 liraya paneli geri çıkarttık, tamponu ısıtarak eski halıne aldık, işte boya rutus, tampon pasta falan yapılacagı için aracı yarın alıcam :S
geçmiş olsun Allah daha büyük kazalardan korusun
nazar değdi güzelim araca
Efe bi fısılda bakalım neymiş bu merak yaptıkYarın bir ilk ile karşılaşacaksınız garajım
Gerçi 2 ilk olacaktı ama diğeri bu haftalık zorunluluktan iptal oldu malesef
Cumartesi saat 20:00-01:00 saatleri arasında merak edenler canlı görebilir resimleri eklerken