Astra F Kullanıcıları Buraya

burayı bıraz haraketlendırınn olmuyor boyleee bakın comboculara cananvr gıbı calısıyor sız onlardan daha eskısınız yanıı nerde haraket orda berrekett :)

Arkadaşlar bir sorum olacak.arka camın reziztans düğmesinin ışığı yanmıyor düğmeyi çekince yanan ışık.elektrikçiye sordum lambanın değişmediğini düğmenin komple değişmesi gerektiğini söyledi.düğmeyi değiştirmeden başka alternatif çözüm yolu olabilirmi arkadaşlar.kışın düğmeyi çekip unuttuğum zamanlar çok oluyor reziztans açık kalıyor

Arkadaşlar bir sorum olacak.arka camın reziztans düğmesinin ışığı yanmıyor düğmeyi çekince yanan ışık.elektrikçiye sordum lambanın değişmediğini düğmenin komple değişmesi gerektiğini söyledi.düğmeyi değiştirmeden başka alternatif çözüm yolu olabilirmi arkadaşlar.kışın düğmeyi çekip unuttuğum zamanlar çok oluyor reziztans açık kalıyor
bi açıp kurcalamak lazım
biri yazmıştı değiştirdim falan diye.
ledleyenler de değiştirebildiğine göre kesin ampul değişiyodur.

bi açıp kurcalamak lazım
biri yazmıştı değiştirdim falan diye.
ledleyenler de değiştirebildiğine göre kesin ampul değişiyodur.
Ben sölemişimdir Hakan abi :) Evet değişiyor ;) ama malesef ön siyah bölümün sökülmesi gerekiyo :( tabi sökmüşken yanmayan başka ampülde varsa onlarıda değiştirmenizi tavsiye derim çünkü baya uğraştırıyo :)

BEN geçen uğraştım çok uğraştım tüm lambaları değiştirdim.ışıl ışıl o reziztansın lambası değişiyo bendekide çoktandır patlaktı.olur ama sökerken dikkat et sağı solu kırma

Geri