Benzine gelen zamlar böyle devam ederse araçlarımıza park ettiğimiz yerden bakmakla yetinecez artık.binmediğimiz aracın vergisi,sigortası,muayenesi,egzosu derken devlete yine duruverecez.son çare arabaları satmakta bulacaz artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsun mutluBen bela okumaktan bıktım...Bu devlet için kılımı bile kıpırdatmam....Benden alınan vergilerde haram zıkkım olsun...Bunu yapan hükümet üyelerinin çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah....Bu kadar basitmi ekonomi yürütmek oh sıkıştık para lazım yap benzine zammmı...Şerefsizler....
Bu arada bugün Hayırlısı ile Tartarini Lpg taktırdım..1.600 tl ye...Kurtuldum şimdilik benzin tantanasından...Benden size tavsiye düşünmeyin bile taktırmak için...Eğer bu arabaya binecem diyorsanız lpg kesinlikle taktırın derim ben...Zaten garajda en genç arabamız 98 model,11 yaşında son demlerinde bari ekonomik ve rahat rahat kullanın arabanızı...
Hayırlısı olsun abicimARKADAŞLAR ARACIMIN SATIYORUM ACİL BİR DURUMDAN DOLAYI...1995 MODEL ASTRA F 16.16 V OTOMATİK SEDAN.Aracımı YALÇIN abi biliyor.BİLĞİNİZE
Hadi hayırlı olsun yarın görmek dileğiyleyarın gece yeni yüzümüzle burdayıs
Ben bela okumaktan bıktım...Bu devlet için kılımı bile kıpırdatmam....Benden alınan vergilerde haram zıkkım olsun...Bunu yapan hükümet üyelerinin çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah....Bu kadar basitmi ekonomi yürütmek oh sıkıştık para lazım yap benzine zammmı...Şerefsizler....
Bu arada bugün Hayırlısı ile Tartarini Lpg taktırdım..1.600 tl ye...Kurtuldum şimdilik benzin tantanasından...Benden size tavsiye düşünmeyin bile taktırmak için...Eğer bu arabaya binecem diyorsanız lpg kesinlikle taktırın derim ben...Zaten garajda en genç arabamız 98 model,11 yaşında son demlerinde bari ekonomik ve rahat rahat kullanın arabanızı...
Hayırlısı olsun abicim
ARKADAŞLAR ARACIMIN SATIYORUM ACİL BİR DURUMDAN DOLAYI...1995 MODEL ASTRA F 16.16 V OTOMATİK SEDAN.Aracımı YALÇIN abi biliyor.BİLĞİNİZE