Astra F Kullanıcıları Buraya

Benzine gelen zamlar böyle devam ederse araçlarımıza park ettiğimiz yerden bakmakla yetinecez artık.binmediğimiz aracın vergisi,sigortası,muayenesi,egzosu derken devlete yine duruverecez.son çare arabaları satmakta bulacaz artık.

Ben bela okumaktan bıktım...Bu devlet için kılımı bile kıpırdatmam....Benden alınan vergilerde haram zıkkım olsun...Bunu yapan hükümet üyelerinin çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah....Bu kadar basitmi ekonomi yürütmek oh sıkıştık para lazım yap benzine zammmı...Şerefsizler....

Bu arada bugün Hayırlısı ile Tartarini Lpg taktırdım..1.600 tl ye...Kurtuldum şimdilik benzin tantanasından...Benden size tavsiye düşünmeyin bile taktırmak için...Eğer bu arabaya binecem diyorsanız lpg kesinlikle taktırın derim ben...Zaten garajda en genç arabamız 98 model,11 yaşında son demlerinde bari ekonomik ve rahat rahat kullanın arabanızı...
hayırlı olsun mutlu
ben de iyiden iyiye düşünmeye başladım lpgyi. de bu devlet babamız ona da bi güzellik geçirir diye de düşünüyorum bazen
gariban neye yönelse ona zam iteliyolar malum...
şimdi de işsizlik ödeneklerini işverenlere vericeklermiş. bizi işe alsın diye bizim paramızı işverene verecekler... yine fakirden al zengine ver hesabı
:mad:
bide allah peygamber lafı ağzından düşmeyen adamlar bunlar :mad: öbür tarafta nasıl vericekler bunların hesabını acaba...

ARKADAŞLAR ARACIMIN SATIYORUM ACİL BİR DURUMDAN DOLAYI...1995 MODEL ASTRA F 16.16 V OTOMATİK SEDAN.Aracımı YALÇIN abi biliyor.BİLĞİNİZE

yarın gece yeni yüzümüzle burdayıs:D

Ben bela okumaktan bıktım...Bu devlet için kılımı bile kıpırdatmam....Benden alınan vergilerde haram zıkkım olsun...Bunu yapan hükümet üyelerinin çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah....Bu kadar basitmi ekonomi yürütmek oh sıkıştık para lazım yap benzine zammmı...Şerefsizler....

Bu arada bugün Hayırlısı ile Tartarini Lpg taktırdım..1.600 tl ye...Kurtuldum şimdilik benzin tantanasından...Benden size tavsiye düşünmeyin bile taktırmak için...Eğer bu arabaya binecem diyorsanız lpg kesinlikle taktırın derim ben...Zaten garajda en genç arabamız 98 model,11 yaşında son demlerinde bari ekonomik ve rahat rahat kullanın arabanızı...

hayırlı uğurlu olsun; marka olarak güzel bir seçim olmuş;inşallah ters çalışma sorunu olmaz ve yakıt tasarrufu iyi olur...

Geri