Nasilsiniz millettt arada ugruyorum garaja ne olio ne bittigine bakayorum paylasimlar guzel bir sey daha ogrendim ters calisma olayi kolay gelsin size arada ugrarim buraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
http://img31.imageshack.us/i/16180809.jpg/
ilk resmimizD ama tamponların siyahlarında güneş yanıkları beyazduruyo nası düzelticem onları
Tam abi ben diektim walla ben öle parlatıyorum daha simsiyah tamponlar Bu arada hayırlı olsun ön tampon GLSmi GL tamponumu GL ise sisleri güzel ayarlamışzormus yau dün biri badem yağı dedi onla olmazmikı acep
ters çalışma; motoru stop ettiğin zaman tersine dönerek birkaç sn çalışmaya devam etmesidir; bu durum ise krank milinin çatlamasına ve biyel kolunun eğilmesine neden olabilir; dolayısıyla çok skat bir durumdur; bu yüzden lpgli f kasacılar bu ters çalışma olayına sıcak havalarda dikkat etsinler; kurtulmanın en basit yolu ise motoru stop ederken gaza hgafif basmak; özellikle bu durum tek ekzantrik 8v 1.4 tek nokta lpgli astra ve corsalarda mevcut....
bu tamponunuz guzel olmuş ama keşke gsi tamponu baksaydınızGL tamponu evet bende çekiniyodum olmazmı acaba diye ustamız iyi çıktı allahtan güzel ayarlamıs
Teşekkürler Halil...Bu herhangi bir zamanda olabilecek bir durum yanii..Sadece yanlış montaj sonucu montajın hemen akabinde olan bir şey değil yani..
zormus yau dün biri badem yağı dedi onla olmazmikı acep