Astra F Kullanıcıları Buraya

ehehe şimdi geldim :S dısardaydım 01:18 arkadaşlar gece diye ısıklar sarı yanıp sonmeye baslıyorya tehlikeli bir kavsaga yaklaştım bildigim için yavasladım yanımdan 110-120 hızda mercedes E 200 solladı o anda kavşağa broadway bir soktu burnunu mercedes kaçmaya calıştı ama şofor kapısının oradan vurdu:S ilk gören olarak hemen indim herkes şokta,, bende daha 10 dk oluyor cunku.kan falan kotu idi ya :S aman dikkat edin hız yapmayın :S

Günaydın arkadaşlar.bir aksilik çıkmazsa bende önümüzdeki hafta başında tatile gidiyorum.şöyle bodruma doğru uzayacaz.2007'den beri tatil yapmamıştık.inşallah gidemeyen arkadaşlar en kısa sürede giderler

aman arkadaşlar dikkat edin.ben tatil matil unuttum.işte çanakkale tekirdağ öyle hafta sonları günübirlik kaçıyorum.hız yapmayalım araçlarımızı üzmeyelim,canımızın kıymetini bilelim.bir astra gider bir astra gelir ama CAN GERİ GELMEZ.

Herkese merhabalar arkadaşlar .. bazı durumlardan dolayı netten ve sizlerden uzak kaldım. sizleri ve lakırtılarımızı ne kadar özlediğimi fark ettim.. sevgiler

Arkadaşlar TÜV muayenem geliyor , dün akşam yolda önümündeki kamyon tarafından atılan gelen bir taş demeti sol taraf aydınlatma gurubumu ( söylemeye dilim varmıyor) yani arkadaşlar şimdi bana valeo marka sol ön far 2 adet sis farı ( sol akşam kırıldı .. sağ aldığımda çatlaktı ) gerekli ... ricam özellikle sanayi de dükkanları olan arkadaşlara fiyat ve temin konusunda .. ellerinde veya tanıdıklarında uygun olan varsa ödemeli veya havale ile nasıl istenirse parasıını göndermece ...

Arkadaşlar TÜV muayenem geliyor , dün akşam yolda önümündeki kamyon tarafından atılan gelen bir taş demeti sol taraf aydınlatma gurubumu ( söylemeye dilim varmıyor) yani arkadaşlar şimdi bana valeo marka sol ön far 2 adet sis farı ( sol akşam kırıldı .. sağ aldığımda çatlaktı ) gerekli ... ricam özellikle sanayi de dükkanları olan arkadaşlara fiyat ve temin konusunda .. ellerinde veya tanıdıklarında uygun olan varsa ödemeli veya havale ile nasıl istenirse parasıını göndermece ...

geçmiş olsun 75 tl ye var teki valeo biraz pahalı ama yan sanayi depo marka var.onada ayar yapılamıyo.istersen burdan yollarız sana.bi arkadaşımda var sıfır.bandırmadan-mısın

sana farda lazım o zaman bak bende cam var istersen valeo.takabilirmisin bilmem ama

Geri