Astra F Kullanıcıları Buraya

bugün tıstısı cilaladım; yıkadım;tamponları boyadım; epey yakışıklı oldu....

1001945.jpg

1001938q.jpg

MAAŞALLAH çok diri bi alet...:)

tamponların ustu beyaz bende sevmıorum ama ugrasamıorumda yasamayı ogrenmelıym sanırım:D

tamponların ustu beyaz bende sevmıorum ama ugrasamıorumda yasamayı ogrenmelıym sanırım:D
ama sonax aracımı ıc dıs super yaptı ondan cok guzel parlıo:D ama bu arada teypın kaset caları bozuldu bı arakdasım car 400 unu vercek sagolsun:D çakma gls oldu arabam:D

valla maşalaah canafar gibi parlamış ya bende cuma günü yapmıştım tamponlar falan iyi olmuş nazarımız degmez inş.

teşlekkürler...

Halil abi güzel olmuş benimde boya korumadan dolayı kapı kolları sanki matlaşmış gibi gözüktü auto king ne kadar plastik aksama bant çektik desekte inanmıyorum ne yapabilirim kapı kollarına.

benimde kapı kolları mat,griye çalıyor, bunun orjinal rengi böyle heralde; 95 sonrası siyaha daha yakın ama; ben bant falan çekmedim ama plastik aksama değmeden yaptım;kolları boyamaya kalksan hemen dökülür;ama plastik astar kullanırsan sorun olmaz ;onuda kullandıktan sonra gövde rengine boyatırsın zaten, bu tamponu boyadığım boya kapı kollarında bence işini görmez...

Arkadaşlar Hepiniz Kendinize İyi Bakın, :)

15 gün yokum antalyada olacağım, yarın sabah cıkıcam yola görüşmek ümidiyle

iyi forumlar..

iyi tatiller...

Halil.. koça bir MAŞALLAH haddimi aşaşar 2 şey diyimimi ? 1- alaşım jant ...2- tampon altlarına kırmızı boya

estafurullah abi; bende düşünüyorum jantı, ama bi yandanda klimalı ve direksiyonu hidrolik bir arabamı alsam diyorum; özellikle direksiyon bazen canımı sıkıyor, bunları düşününcede jant falan hep sonraya kalıyor...

MAAŞALLAH çok diri bi alet...:)

teşekkürler...

bu boya işini görür; koçtaştan aldım 400 ml ,8,5 tl; birde kağıt bant al; düzgünce tamponların altını ve farları falan gazetele ; sonra boya gitsin;önce çok ince sulu zımpara yap...

bende de vardı aynı sorun zamanlada artacak amartisör körüklerinden geliyor değiştireceksen de orjinalini al mutlaka ben önce yan sanayi aldım 2000-3000 km sonrada orjinalini aldım

Halil kardeş.. Allah sen dahil her hepimizin gönlüne göre versin..

Koray 16'' iyi de lastik boyu hesaplamasını biliyorsan 40-45 yanak olması lazım ki zati takoz gibi sert olan bu makinalar takunya olarak hayatına devam eder, ama sportiflik ve yol tutuşu bi o kadar artar , eğer 16'' 55-60 yanak kullanırsan gör bak hantallığı g... zor kaldırır ki bende 15'' 60 yanak var o bile 0-100 akselasyonu sanırım 2-3 saniye belki daha fazla arttırıyor. ki yakıtı da göz önüne al

Halil kardeş.. Allah sen dahil her hepimizin gönlüne göre versin..

Koray 16'' iyi de lastik boyu hesaplamasını biliyorsan 40-45 yanak olması lazım ki zati takoz gibi sert olan bu makinalar takunya olarak hayatına devam eder, ama sportiflik ve yol tutuşu bi o kadar artar , eğer 16'' 55-60 yanak kullanırsan gör bak hantallığı g... zor kaldırır ki bende 15'' 60 yanak var o bile 0-100 akselasyonu sanırım 2-3 saniye belki daha fazla arttırıyor. ki yakıtı da göz önüne al

aslında takmak istemiyorum üstünde 14 var 165 70 14.gayet iyi bu arabalar için.
jantlar 15 olsaydı daha iyi olurdu takardım o zaman düşündüm hesapladım aynı kanıdayız.saol belki takas yöntemiyle 15 alabilirim

aslında takmak istemiyorum üstünde 14 var 165 70 14.gayet iyi bu arabalar için.
jantlar 15 olsaydı daha iyi olurdu takardım o zaman düşündüm hesapladım aynı kanıdayız.saol belki takas yöntemiyle 15 alabilirim

165-70-14 biraz ufak kalmış en azından 175-65-14 olmalı bence standartı o diye biliyorum. Biz 185-60-14 kullanıyoruz hiç bir sıkıntı yok. 195-50-15 olsada fena olmaz aslında :D

bizim lastikler 185/60 r 15 . Fabrika çıkışı ölçüsü gls lerde 195/55 r15 (ancak daha pahalı oluyor bildiğim kadarıyla ) gl lerdede 175/65 r14

Geri