Astra F Kullanıcıları Buraya

Cengiz senin pazarlığın iyiyse kayserinin suyundan içmişindir :D

valla burak kayseriye ugramadım ama içmişte olabilirim :D cidden iyi pazarlık yaptıgıma inanıyorum arabayı ilk aldıgım zamanlarda vurmuştum stopu o zaman sordum orjinali 75 falan diyorlardı oyle kaldıydı 45 den 30 'a inmek büyü basarı benim için :D

tampon zaten sokulmustu boyanırken sımdı sıs taktırırken bıdaha para vercen tampon sokme takma parası dıye yanlıs yapmısın

Bugün gördüm daha ön sağ çamurluğun orayı bir çizmişler 4-5 cm var anahtarla astar çıkmış alttan senelerdir ilk defa çizildi :(

F-SANE sahiblerine selamlar bende az önce memleketten gelmiş bulunmaktayım 2500 kmlik yolculuğumuz sonunda bitti :) Bu arada aranızda kurşunsuz 97 oktan kullanan varmı :o pompacının gazına gelip aldık o benzinle 500 km yaptıktan sonra arıza ışığı 2 kere yandı söndü :( Ben benzinden diye düşünüyorum öncedende başıma gelmişti :( Bu arada yakıt konusuna girmişken 650 kmlik yolu ort. 140la geldim daha depoda 4de 1 benzin var baya sevindim klimada açıktı :)

F-SANE sahiblerine selamlar bende az önce memleketten gelmiş bulunmaktayım 2500 kmlik yolculuğumuz sonunda bitti :) Bu arada aranızda kurşunsuz 97 oktan kullanan varmı :o pompacının gazına gelip aldık o benzinle 500 km yaptıktan sonra arıza ışığı 2 kere yandı söndü :( Ben benzinden diye düşünüyorum öncedende başıma gelmişti :( Bu arada yakıt konusuna girmişken 650 kmlik yolu ort. 140la geldim daha depoda 4de 1 benzin var baya sevindim klimada açıktı :)

hg burak benzin 97 oktan oluşu değil de yol üstü kalitesiz bi benzinciye denk gelmiş olabilirsin 97 de sorun yapmaması lazım.Ayrıca yakıt gayet iyi bizim araçlar uzun yolda az yakıyor :)

yedek su deposu üzerinde 95-98 oktan ayar soketi var araçta;ateşlemeyi ona göre ayarlıyor;o soket neye göre ayarlıysa bence o oktanda yakıt almak lazım lambayı 97 oktana ayarlı olmadığından yakmış olabilir; bende bu hafta sakaryaya gideceğim,bakalım nekadar yakacak.....

hoşgeldin burak valla o arıza lambası benimde hep yanıyor ankaradan eskişehire gelirken benzindede gelsem / lpg dede gelsem 3 kere kesin yanıyor :)

Geri