Astra F Kullanıcıları Buraya

motoru bi halledeyim de
taktırırsam kıvırma şansları olcak, lpgden oluo şudur budur diye
önce motoru çözsünler sonra lpg
sonra da gazlicam deli gibi :)

sen gençsin daha tadını çıkar ;) bizim gibi durağan hayata geçince taktırırsın lpgyi :)

ahh aahh nerdeeee gençlikk
bu yaşta anca araç sahibi oldum. daha 2 aydir araç üstündeyim.
seneye asıl tüpü taktırırsam bol bol gezecem.hem acemilik de geçmiş olur.

adaş o kadar da kocamadık ya :)
daha orta yaş bunalımı geçircez, şakaklara hafif aklar ekleyip george clooneye benzedik diye sevincez genç kızlar bizi kessin diye gezincez piyasada :)

doğru söylüyon benim saça beyazlar düşeli çok oldu.
araba aldim daha da artti.
bi çocuk gibi bakım istiyor.

Bnede yağ yakma sorunu çoktu özellikle ayda 1500-2000 km arası yaptığım zaman her ay 1lt.de yağ eklediğimi hatırlıyorum en son bakıma gittiğimde mayıs sonu bu sorunu söyledim eski yağ komple boşaltıldı mobil 10w60 koyuldu 4lt ustaya göre 100bini gecmis araclarda yağ yakması halinde kalın yağ koyularak olay en aza indirgeniyor ve araç o zaman 105bindeydi şu an 108binde çok az bir miktar eksiltmiş eskisine görede bir anormallik yok.
benim aracımdada şuan yarım lt yağ eksik,yeni eksilti.çarşamba günü yağını değiştirecem.15-40 yada 10-60 mobil koymayı düşünüyordum ama bu yağların kalın olduğundan bizim araçların motorları sibop ve fincan ayrını yağla otomatik ayarladığı için koymaktan vazgeçtim yağlar kalın olduğu için.mobil 10-40 yağ koyacam yine.sen motora 10-60 yağı koyalı arabada değişiklik yada olumsuz birşey farkettinmi.10-60 4lt fiyatı nedir acaba

Castrol 10w40 kullanırken sürekli üstüne ekliyordum komple boşaltırttım şimdi faturaya baktım özel serviste litresi 25ytl yazıyor 3litre 750ml almış 90 ytl yazmışlar tarihte 20 mayıs 2009 bu tarihten sonra özellikle ilk 10 gün arabayı rahatlamış hissettim belkide psikolojik olarak oldu ama castrol a göre mobilin eksiltmesi daha az sonuçta mobil 10w60 sibop ayarını hakkında bilgim yok 3 aydır bende herhangi bir sorun olmadı.

bakım zamanımız geldi 140000 i gördük. Bakalım ne olucak. hepside üst üste geliyor. Dobloda 80,000 oldu oda bakıma girecek. Şöyle bir baktım. Doblo 80,000 de direksyonda tutulucak yer kalmadı eridi parçalandı. Astra 140000 de daha ufak ufak bazı yerlerde parlamalar var. Kalite farkı mı denir buna ne denir :D birde bugün bi anda kendimi astrada sanıp 110la girdiğim viraja dobloylada o hızla girdim :D arkada yük vardı allahtan savurmadı ama resmen devriliyordum. Tırstım vallahi. :D

Geri