Astra F Kullanıcıları Buraya

Alican dikkat et kendine....
Arkadaşlar Murat abiyle Bandırma'da ustasına gittik...Yağ yakıyor dedim..bastım gaaza dediki evet yakıyor biraz ..Castrol yağı kullan ve bor uygula düzelir diye tavsiyede bulundu.. Yakın zamanda yağ değişim zamanı geliyor...Uyguladığımda neler olacak görücez...Yalnız benim araç zorladığımda yakıyor..En son Gönen'de eklemiştim ...600 km yol yaptım sonradan... Tabi sakin kullanımda Gram eksilme yok...

doğru söylüyon benim saça beyazlar düşeli çok oldu.
araba aldim daha da artti.
bi çocuk gibi bakım istiyor.
:D benimkiler üniversitede beyazlamıştı, ama kendi rengi de açık olduğundan sırıtmıyo :)

Alican dikkat et kendine....
Arkadaşlar Murat abiyle Bandırma'da ustasına gittik...Yağ yakıyor dedim..bastım gaaza dediki evet yakıyor biraz ..Castrol yağı kullan ve bor uygula düzelir diye tavsiyede bulundu.. Yakın zamanda yağ değişim zamanı geliyor...Uyguladığımda neler olacak görücez...Yalnız benim araç zorladığımda yakıyor..En son Gönen'de eklemiştim ...600 km yol yaptım sonradan... Tabi sakin kullanımda Gram eksilme yok...
seninki yakmıyo sayılır mutlu ya, zorlayınca hepsi yakar zaten.

alican, gaza basmadan önce direksiyon üstündeki logoya iyice bak :D:D

evet logoya bakmadan virajlara girmek yok artık :D zaten akaryakıta büyük indirim gelmiş. Benzine 1 mazota 2 kuruş indirim yapmışlar.:mad::mad: Dünde 100 liralık mazot almıştım bilsem bugün alır hayatımın tasarrufunu yapardım:D Ne edicek küfür ne edicek beddua kaldı artık Allaha havale ediyorum. Öbür tarafta hesaplaşırız zaten..

alican öbür konuda dediğim gibi yine geriniyolar
geçircekler kesin
açılımların falan faturası da benzinden çıkacak gibi :mad:

günaydın garajjjj LPG forever:D

Herkese hayırlı işler.
Benzincilerdeki tabelalalar günlük döviz kuru gibi oldu artık.Hastalık oldu geçerken insanın gözü hep takılıyor.Allah nasıl bilirse öyle yapsın bunları:mad:

s.a. fciler
bugün iyiyiz 1krş indirim oldu
bi depo benzin alınca bi tane- paket değil adet- sakız alacak kadar kardayız :D
yarın gömerler kesin zammı

bakım zamanımız geldi 140000 i gördük. Bakalım ne olucak. hepside üst üste geliyor. Dobloda 80,000 oldu oda bakıma girecek. Şöyle bir baktım. Doblo 80,000 de direksyonda tutulucak yer kalmadı eridi parçalandı. Astra 140000 de daha ufak ufak bazı yerlerde parlamalar var. Kalite farkı mı denir buna ne denir :D birde bugün bi anda kendimi astrada sanıp 110la girdiğim viraja dobloylada o hızla girdim :D arkada yük vardı allahtan savurmadı ama resmen devriliyordum. Tırstım vallahi. :D

aman dikkat .
bakım sürecini ayrıntılı anlatırsın.

Muayeneye götürdüm dobloyu. Götürmeden iç dış motor güzelce yıkattım silecek su deposunun kapağı yoktu onu çıkmacıda buldum 5 lira dedi hööytt dedim gittim tanıdık parçacıdan 0 ını 3 liraya aldım :D 25 lirayada banana tipi silecek aldım yine aynı parçacıdan yangın trafik seti ödünç aldım gittim. :D Normal olarak herkes gibi far ayarı bozuk çıktı. Birde frende hafif sağa çekiyormuş %10 oda hafif kusur sayıldı. Geçtim. Bakım işinide halledeceğim inş. İkisi birden üst üste geldi bakalım nasıl olacak. Haftayada tatile çıkıyorum olmazsa azıcık idare eder böyle astra yatıyor zaten. Gelince hallederim.

Geri