12 13 lt yakıyorum bu aralar 100 kmde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende yk onu biliyorum ama şuna dikkat ettim sonlarına doğru birdaha yanıp sönüyo 5-6 km sonra yolda bırakıyoı
35 40 kuruş25 kuruş ve 30 kuruş çok iyi fiaytalr.
ben 35-40 kuruş yakıyorum.
arkadaşlar benzin bittiğinde bizde hangi ışıklar yanıyor.
2 ışık mı var???
azaldığında benimkinde benzin pompası işareti yanıyor.10 km gittikten sonra benzin alıyorum ne olur ne olmaz diye.
ikinci bir işaret mi var yoksa.
35 40 kuruş
abi bende filtre+egzos var ve arabayı fazla çıkartmadıgımdan,çıktıgı zamanda genelde devirli kullanırım 15 20 dk durmadan sürekli devirli kullandıgımızda 33 kuruş yakmıştı.bence bir servise götürün aracı.bu arada farkedermı bılmem ama benım araç 8 valf. ecotec motor değil ve rampalarda daha fazla gaza yüklenmek gerekıyor.
valla bilmiyordum böyle oldugunubilginiz için teşekkür ederim. 95 100 e doğru fan açıyor doğru.155.000 km ye geldı 1 gram yağ eksiltmedi.motor ısındığı zaman 1-2-3 çok iyi uzuyor.farkeder. sizin aracınız aynı zmaanda orgınal General Motor. Ecotech değil. tek damla yağ yakmaz. Genelde 100 e yajkın acar fanı. çünki ısındımı çekişi artar tüketim azalır. motorunuzun kıymetini biliniz.
valla bilmiyordum böyle oldugunubilginiz için teşekkür ederim. 95 100 e doğru fan açıyor doğru.155.000 km ye geldı 1 gram yağ eksiltmedi.motor ısındığı zaman 1-2-3 çok iyi uzuyor.
abi yazdıklarına tek tek katılıyorum ya 3000 e kadar gitmiyo araba 4000 4500 den sonra kim tutar onu yanlız o nazlanma 1.viteste oluyor 2.vitesten sonra 15 16 yaşın arabaya göre süperr diyebilirim.aynı motordan bende var. 8 v tir ama 16 valften ii uzar, sıcak çalışır az yakar. ama hantaldır 3 bine e kadar çok nazlıdır. dokunsan ağlar. 3 bini geçtimi ön camdan bardağı alamazsın. grma yağ bulamazsın blokta. seviyoeum arabamı seviyorum uleyeyennn