Astra F Kullanıcıları Buraya

arabaya 10 mılyara müşteri çıktı,CGG'den ayrılıyoruz:(:(
dükkanımızın borçları vs. üst üste geldiğinden babam satalım diyor.yinede beni kırmamak için yarına kadar düşün satma dersen satmam dedi.herneyse kısaca araba gidiyor..

ya sabah kalktım abi baktım anahtar deliğinin üzerinde ayak izi. ya benim malımın üzerinde senin ayağının ne işi var yaa. Allahtan korkmaz hayvnlar. Nasıl zoruma gitti ya. Elbet soracaklar bu senin malının üzerine ayağını basandı diye. ALLAH büyük...
Bu arada direksiyom mili ve kovanı kırlmış. 420+380 + kapı düzeltme + lokal boya + işçilik KASKO. abi kasko olmasa nerden baksan 500 - 600 lira gittiydi. Abi araba almadan sigortacımla görüşüp söz aldım. 95 astra ya kasko yapcanmı diye. Kaskosuz arac binmem abi.

Dehşet verici bir durum. Geçmiş olsun, yazık ya..Başkasının çalışıp emeği ile kazanıp aldığı bir varlığa adamlar arsızca zarar veriyolar..Çok yazık..

Tekrar geçmiş olsun Barış Bey.

SUPPEER alsak ama herhalde gostergelrın rengınıdemı deıstırmemz erek

Dehşet verici bir durum. Geçmiş olsun, yazık ya..Başkasının çalışıp emeği ile kazanıp aldığı bir varlığa adamlar arsızca zarar veriyolar..Çok yazık..

Tekrar geçmiş olsun Barış Bey.

Teşekkür ederim. YArın alcam arabamı servisten. Kimse yaşasın istemem. Çok ilginç ve karmaşık bir duygu. yapım gereği duygularımı çok saklayamam. şuna hiç desek daha iyi. adamın ayak izin kapımda gördüm. basmış güç almak için. ne denir ya. elbet bir zaman yüzleşiriz bir yerde.

Son düzenleme:
Geri