Astra F Kullanıcıları Buraya

Evet EFE bundan daha iyi açıkalamazdı.... senin sorunun ne oldu .. hala merak etmekteyim ?

Evet EFE bundan daha iyi açıkalamazdı.... senin sorunun ne oldu .. hala merak etmekteyim ?

Rica ederim. İnşallah Tekin Bey de istediği gibi bir araba alır.

Abi egr yi temizlediler oldu. Şanzıman ve motorda Tech 1 de sorun kodu çıkmadı,hakikaten egr de ufak bir pislik vardı heralde o temizlendi gitti çok şükür. 5 km de test sürüşü yaptık dik yokuşlarda servis ile, tık demedi sonra kullandığımda da herhangi bir problem yoktu maaşallah :)

Çok teşekkür ederim ilgine abicim.

Senden ne var ne yok?

ya ledlerı ıste tepe lambasından kapı dosemelerını sokup assa goukmıcek sekılde taktık
follow me yıde alarmın bı zamanlayıcı parcası var onla devre halınde taktık oldu:D

Rica ederim. İnşallah Tekin Bey de istediği gibi bir araba alır.

Abi egr yi temizlediler oldu. Şanzıman ve motorda Tech 1 de sorun kodu çıkmadı,hakikaten egr de ufak bir pislik vardı heralde o temizlendi gitti çok şükür. 5 km de test sürüşü yaptık dik yokuşlarda servis ile, tık demedi sonra kullandığımda da herhangi bir problem yoktu maaşallah :)

Çok teşekkür ederim ilgine abicim.

Senden ne var ne yok?

Hoooopppsss süper sevindim...uyduruk vei parcasız hal olmuş.. hele bide gecen gün yeni şanzuman takıldığını yazınca dahada merak etmiştim..Allah olmuyacak zamanda sorun cıkartıp adamın ayarını kacırtmasın..

Bugün TÜV den sıfır hata ile geçtim....bende bilgiğiniz gibi lpg var ve lpg tankı stepne yerinde.. lpg yi arabayı aldığım zaman yani 2 yıl önce taktırmıştım.. lpg tankının üzerinde plastik bir kapak var onun contası yok dedi.. ..aldım ukalalaığı ele tabi... zira makina müh odası sızdırmazlık raporu verirken kontrol edildi.. neden onlar uyarmadı bu şekilde beni buraya yolladılar resmi yazı yazın dedim plakamıda kullanıbilirsiniz dedim.... bebe dediki normalede geçrimezdim ama sizin yapacağınıza inandım o hoparlör kablolarını çok insan o kadar düzenli temiz isçlikli yapar dedi.. ..ve sıfır kusur ile aldık şu an slikonu kurumakta yani bebeyi yalancı çıkarmadım...sanayide orjinal contası yok diye benzin hortumunu yarıp conta yapıyorlarımış. ben kağıt bant ile korumaya alıp silkon döndüm..

Ankara da ikamet ediyorum. sabah arabamın yanına geldiğimde çok üzücü bir olayla karşılaştım. Ön sol kapı üst tarfatan yaklaşık 10 cm acılmış, kapılar acık, direksiyon arka koltıukta. koltuklar yağ içinde :(. Anladık ki gece arabaya hırsız (sütsüz, baba adı hanesi boş) girmiş. Polşs geldi parmak izi yok. Aracı kontrol ettim çalınan bişey yok. Bagaj açılmamış dahi. Torpido aynen duruyor. Vesselam bişey almamış. Amaç arabayı götürmek. Neuyse kasko vardı servise gittim. Adam "Allah allah abi senin direksiyon duruyor mu" dedi usta. "Evet" dedim. şanslıymışsın dedi. Meğer bir önceki geceAnkara da başka bir sedan astra F ye girmişler. Onunda direksiyon yok. Merğer direksiyon milinin yanında kontak varmış. O kırılırsa kontak boşa çıkıyormuş. Böylece arabayı götürüyorlar. Ancak direksiyn mili kırılınca bırakıp gitmiş. Anlaşılan Astra F sedan siparişi var bu kansızlara. Lütfen araçlarınıza bu aralar dikkat edin.. Ankara dan selamlar.

Son düzenleme:
Barış KOÇ kardeşim geçmiş olsun..gelde kasokosuz gez.. milletin emeğine malına göz koyan böyle i...ler şerefsiz adiler olduğu sürece.....

Son düzenleme:
ya sabah kalktım abi baktım anahtar deliğinin üzerinde ayak izi. ya benim malımın üzerinde senin ayağının ne işi var yaa. Allahtan korkmaz hayvnlar. Nasıl zoruma gitti ya. Elbet soracaklar bu senin malının üzerine ayağını basandı diye. ALLAH büyük...
Bu arada direksiyom mili ve kovanı kırlmış. 420+380 + kapı düzeltme + lokal boya + işçilik KASKO. abi kasko olmasa nerden baksan 500 - 600 lira gittiydi. Abi araba almadan sigortacımla görüşüp söz aldım. 95 astra ya kasko yapcanmı diye. Kaskosuz arac binmem abi.

Son düzenleme:
Çok ge çmiş olsun...Üzücü ve bir o kadarda korkutucu bir durum...Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin...Hırsız şerefsizleri için söyleyecek bir şey bulamıyorum...

Geri