Astra F Kullanıcıları Buraya

f ciler
bizim pancur nasıl sökülüyor bbi tarif edin
ben kaput açılınca görünen tırnaklardan sanıyodum ama onlar pancurun ızgarayı tutuyomuş
farları mı indirmek lazım sökmek için? baktım baktım başka yol göremedim

kornaya bi operasyon yapmam lazım :D eski kornamı takıcam becerebilirsem
road runner gibi bip bip yapanlardan :D

Farı çıkartmadan söktüm ben abi. Farların orda tırnaklar var dikkatli bi bak. Videoları atıyorum linkleri.

O tırnaklardan değil Hakan abi bendeilk onlardan sanıyordum :D o tırnakların aşagısında tırnaklar var hemen sökuluyor yalnız gızlemısler biraz umarım bulabılırsın.

f ciler
bizim pancur nasıl sökülüyor bbi tarif edin
ben kaput açılınca görünen tırnaklardan sanıyodum ama onlar pancurun ızgarayı tutuyomuş
farları mı indirmek lazım sökmek için? baktım baktım başka yol göremedim

kornaya bi operasyon yapmam lazım :D eski kornamı takıcam becerebilirsem
road runner gibi bip bip yapanlardan :D

her farla panjur arasında 2 adet, panjurla radyatör üst sacı arasında da 4 adet olmak üzere 8 adet tırnak var; ince tornavidayla tırnakları çentiklerine bastırarak çıkarmak lazım;çıkarırken farın ordaki tırnakları kırmamaya özen göstermek lazım; korna olarak şase ile devreyi tamamlayan bir korna koymak lazım yoksa röle falan çok uğraştırıyor....

arkadaşlar direksiyon kutusunda arıza olduğu için, tekerlerdeki darbeleri direksiyonda çok hisseder oldum. daha önce böyle tamirat yaptıran oldumu?memnun kalddınız mı?

arkadaşlar direksiyon kutusunda arıza olduğu için, tekerlerdeki darbeleri direksiyonda çok hisseder oldum. daha önce böyle tamirat yaptıran oldumu?memnun kalddınız mı?

yaptırdım ama iyi araştır.. ilk tamirci canına okudu 3 kez söküldü.. sinirlerimin sabrını çok zorladılar.. yani refaranları iyi olan birisine söktür .. ve yaptır..

sökemedim pancuru :(
üsttekileri söktüm farın altında bişey tutuyo orayı göremiyorum,
orda da mı tırnak var? kırmaktan korktuğumdan fazla da zorlayamadım

sökemedim pancuru :(
üsttekileri söktüm farın altında bişey tutuyo orayı göremiyorum,
orda da mı tırnak var? kırmaktan korktuğumdan fazla da zorlayamadım

benim farlarla panjur arasındaki tırnakların hepsi kırık; silikonla yapıştırıyorum her söküp takmadan sonra; dikkatli sökersen kırma ihtimalin düşük;kırarsanda en kötü ihtimalle silikonla yapıştırırsın;farın hem sinyale yakın olan yerinde hem de orta kısmında tırnak var, önce sinyallere yakın olan tırnakları çıkarmayı dene...

Son düzenleme:
Geri