Astra F Kullanıcıları Buraya

ben sanırım daha yenisini artık alalmam
ilk arabam bu.
ancak 5-6 yıl sonra belki blki de 10 yıl.
gaz taktıracam binecem bindiğimde ayda 200 km.
az bindiğimden o söylediğim kusurları da yaptırmıycam.

o arabayı çalışamlarını aldırmaya gönderen müdürü içeri tıkmak lazım :mad:

Hakan .. hepimiz yapardık.. o hatayı bizim içimizde garip, sonuçlarını göremedimiz ve iyi niyetimizden başımıza hiç olay gelmedimi belaya girmedimi.. ben 3 gün üstelik bayramda içerde geçirdiğimi bilirim..( şarhoşun birisine araba çarpmış hastaneye götürdük attılar içeri ) adam komadan çıkıp hatırlamıştı beldiye otobüsünden düştüm demese .. mıçtıydık.. o Allah Rahmet eylesin bayanlar hep yayan gelirmiş işe yağmuşr çok diye o araçı göndermişler .. masum başlayan ama çok kötü biten tam bize göre bir trajedi diye düşünüyorum ben.. ama bu demek değil tabii suçlu olanlar cezalarını çekecek.. ve millete ders olacak... uygun işe uygun takım kullanılacak..

Bende bu paspasdan sipariş ettim. dün geldi. ancak fotoğraftaki gibi üzerinde opel yazmıyor. opel amblemide çok kötü. çakma bir ürün bu. siteye mail yolladım. resimdeki ürünü göndermek zorundalar. yoksa iade edicem. üstelik kokuyoda!!!!!

Abi dediğim Gibi Mesajlada Belirttim yorumların kiminde Kokuyor dediler fakat bende koku sıfır, ayrıca ürün gayet kaliteli bence..bu takımdan once sıfır bi takımı direk cope atan birisiyim bende seçiçiyimdir.Bu paspas takımından gayet memnunum.Demekki bu olayda birsey var ilginçtir Zaten yorumların % 50 si iyi %50 si kotü... Şansınıza kötü gelmiş sanırım :S

Alican kardeşim doğum günün kutlu olsun...Allah mutlu,sağlıklı,huzurlu ve bol kazançlı daha nice yeni yaşlar geçirmeyi nasip etsin inşallah...

Bu pastan...

dogumgunupastasi8.jpg

Buda hediyen...

bmwx61.jpg

Alican kardeşim doğum günün kutlu olsun...Allah mutlu,sağlıklı,huzurlu ve bol kazançlı daha nice yeni yaşlar geçirmeyi nasip etsin inşallah...

Bu pastan...

dogumgunupastasi8.jpg

Buda hediyen...

bmwx61.jpg

Çok sağol Mutlu abi pasta güzelmişte hediyeye şaştım kaldım ne gerek vardı :eek: :D

nice mutlu yıllara alican.....

günaydınlar ankarada hava fena kapalı belediye sel anonsu yapıyo bakalım ne olcak

Geri