Astra F Kullanıcıları Buraya

beyler malum bizim kasalar için logosuz panjur bulmak neredeyse imkansız
ebaydan getirtmeye kalksak 30-40€ luk panjur için en az bi 30 € hatta daha fazla kargo parası çıkıyor
ancak opelim.net in eski sponsorlarından svs tuningde astra g ve corsa b için fk logosuz panjurları 65 tl civarına getirtmişler (belkide kendileri imal etmiştir tam emin değilim ) toplanıp 5-10 kişi istesek astra f için getirtmelerini sağlayabilirmiyiz
istanbulda gidipte bu firmayla görüşebilecek vakti imkanı olan var mıdır ?
ayrıca böyle bi imkan olsa kimler satın almak ister ?

astra g için olan panjur > http://www.tuningpiyasa.com/?urun-detay_115_Opel_Astra_G_Panjur_1998-2004.html
corsa b için olan panjur > http://www.tuningpiyasa.com/?urun-detay_8335_Opel_Corsa_B_Panjur_1993-2000.html

Son düzenleme:
Hakan'cım doğum günün kutlu olsun
kardeşim...Nice mutlu senelere..Allah yeni yaşında sağlık,mutluluk,huzur ve bol kazanç versin inşallah...
Hemen pastanı veriyorum..Daha sonrada hediyeleri açarsın... :)

71823741.jpg

Buda benden sana gönlümden kopan nacizane çam sakızı çoban armağanı hediyem...İdare edersin artık... :)

challencer2.jpg

Buda Dodgen için,sınırsız benzin kullanabilmen için..... Sınırsız yani limitsiz Amerikan Expres kartı.... Gustav'dan emanet aldım... :)

goldcard.jpg

Son düzenleme:
halil kardeş hastayım senin arabanın renge
uzun süre binersem bu renkten boyatabilrim
senin ki sonradan boyalı dimi

hayır sonradan boyama değil;orjinal rengi bu;4 parçada boya var; gerisi fabrika boyası....

nice mutlu yıllara hakan.....

Hakan'cım doğum günün kutlu olsun
kardeşim...Nice mutlu senelere..Allah yeni yaşında sağlık,mutluluk,huzur ve bol kazanç versin inşallah...
Hemen pastanı veriyorum..Daha sonrada hediyeleri açarsın... :)

71823741.jpg

Buda benden sana gönlümden kopan nacizane çam sakızı çoban armağanı hediyem...İdare edersin artık... :)

challencer2.jpg

Buda Dodgen için,sınırsız benzin kullanabilmen için..... Sınırsız yani limitsiz Amerikan Expres kartı.... Gustav'dan emanet aldım... :)

goldcard.jpg
ne gerek vardı kardeşim bunlara :D:D

çok sağol düşünmen yeter :)

Ngg nin kankasının sahibi telefonunu bi açsana :)
Sağlıklı başarılı ve huzurlu yeni bi yaş diliyorum..Mutlu abinin hediyelerde kallaviymiş..Hadi yine iyisin..
Yaşlanıyosun dikkat et o musclecar sana bu yaştan sonra fazla gelir, bana verebilirsin :)

Geri