Arabada dinleme sakıncalı....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halil hayırlı olsun...
Alican bende düşündüm ama katlanır olmadıktan sonra kırıldığında daha fazla masraf cıkarır yok yere....
ben ustaya sordum tesisat yo kdedi
halil nasıl çektin elektriği oraya?
Halil plakanın kenarlarını nasıl sildin tinerle mi?
elektrikli ayna ve düğme olduktan sonra çok basit bir işlem...bende yapmak istiyorum şu ayna olayını ama zor bir işlem gibi gözüküyor.şeytan diyor git al ikitane elektrikli ayna oda masraflı olur
bu aynanın maliyeti neoldu dostum
selamlar f ciler.sizi uzaktan takip ediyorum sanırım tanışma sırası geldi tabi aranıza alırsanız.paylaşımlar o kadar güzel ki insan sanki kırk yıllık dostların bir arada muhabbet ettiğini sanıyor.adım volkan diarbakır çermikte çalışıyorum.karadenizliyim.97 astra gls hb sahibiyim.şu an 10 dklık zamanda bile buraı takip ediyorum toplantım var gitmeden önce değerlendireyim dedim.
şeytan bazen opel astrayı sat.parasıyla klimalı doğan al.üzerinden kalan parayla arabayı modla çelik jant,lastik renkli cam bide pasta cila attınmı tamam.zaten tüpte vardır.tempra motorlu olanlarda zaten it gibi gidiyor.ucuza paso gezilir.bizim burdada tofaşada maholar kırolar tipi kayıklar biniyor
hadi bakalım hayırlısı
dacia onun taklidini yapmış şekil güzel olmuş bence
dizeli 26300 lira
halil kardeş hastayım senin arabanın rengekhsöylemişti....