Astra F Kullanıcıları Buraya

Arabada müzik zevkim 2-3 gündür yok zaten.amfimin hoparlör bağlantı yerinde temassızlık soğuk lehim var galiba 2 hoparlörüm bazen çalıyor bazen çalmıyor.amfi sökülüp lehimleri elden geçecek.arabada müzik dinleyesim gelmiyor.şimdilik bilgisayarda müzik dinliyorum

abi çekiyoruz arabaları sahile atıyoruz limon kasalarını açıyoruz buz gibi rakıyı azcık peynir,yogurt salatalık salgamda olucak yoksa içmem..2 duble ohhhh...çıtırdan müslm gürses çalıcak...akıcaz eskiye MAZİYE ^^SARI ŞEKERİM^^Sende kalmış

Ah koray abi kıbrıs günlerini hatırlattın bana şu manzara eşliğinde az mı yaptım dediğini :)

fotoraf0049g.jpg

Halil hayırlı olsun...

Alican bende düşündüm ama katlanır olmadıktan sonra kırıldığında daha fazla masraf cıkarır yok yere....

Teşekkür ederim; kırıldığı zaman manuel alıp elektrikliye çevirirsin;ayna koptuğunda kablo tuttuğu için yere düşmüyor ve kırılmıyor; 2 gün önce sabah arabaya bi baktım ayna sallanıyor;allahtan kablolar tutuyor yoksa kırılırdı

ben ustaya sordum tesisat yo kdedi
halil nasıl çektin elektriği oraya?

tesisatı sol ön kapıdaki cam düğmelerinin soketinden aldım; bendeki otomatik cam sonradan takılmış olduğu için sorun çıkmadı;orjinal cam sisteminde belki problem çıkar ama öyle bile olsa o tesiatı çekmek çok basit; ben sadece ayna motorundaki 3 adet kabloyu uzattım ve cam düğmesinde + ve - çektim; sağ aynam hala manuel

Halil plakanın kenarlarını nasıl sildin tinerle mi?

plakalar daha önceden kalın boyayla boyandığı için tinerle silemedik; pürmüzle komple yakıldı beyaza boyandı; sonra harf ve rakamlar siyaha kalın olarak boyandı ,toplam maliyeti 20 tl oldu...

bende yapmak istiyorum şu ayna olayını ama zor bir işlem gibi gözüküyor.şeytan diyor git al ikitane elektrikli ayna oda masraflı olur :D
elektrikli ayna ve düğme olduktan sonra çok basit bir işlem...

bu aynanın maliyeti neoldu dostum

kırık bir doblo aynasının motorunu söküp benim sol aynanın içinde ufak tefek değişiklikler yaparak monte ettim; düğmeyi de 30 tl ye hurdacıdan çıkma olarak aldım; tesisatınıda kendim çektim; yani sadece düğmeye para verdim....

selamlar f ciler.sizi uzaktan takip ediyorum sanırım tanışma sırası geldi tabi aranıza alırsanız.paylaşımlar o kadar güzel ki insan sanki kırk yıllık dostların bir arada muhabbet ettiğini sanıyor.adım volkan diarbakır çermikte çalışıyorum.karadenizliyim.97 astra gls hb sahibiyim.şu an 10 dklık zamanda bile buraı takip ediyorum toplantım var gitmeden önce değerlendireyim dedim.

daha önce de mesajlarını okudum burda
sanırım fazla takılamıyorsun

şeytan bazen opel astrayı sat.parasıyla klimalı doğan al.üzerinden kalan parayla arabayı modla çelik jant,lastik renkli cam bide pasta cila attınmı tamam.zaten tüpte vardır.tempra motorlu olanlarda zaten it gibi gidiyor.ucuza paso gezilir.bizim burdada tofaşada maholar kırolar tipi kayıklar biniyor

aynen
ben de yeni aldım ama düşünmüyor değilim
boş ver konforu cebine bak diyorum bazen

Geri