Astra F Kullanıcıları Buraya

Almadan önce pilin üzerinde yazan numaraları mesajla satıcıya ilettim.o göndereceği pilin aynısı olduğunu söyledi.satıcının daha önce 327 adet yaptığı satışta 99.5 olumlu yanıt almış düzgün ve işini bilen satıcıya benziyor

Ben alırsam hep tek kapı olsun isterim ya şimdi binmeyecez de ne zaman binecez evlensek bile tek kapı yeter.

o zmn panjuru 65 tl ye satarlarsa almak isteyen üyeler önder61,eskikasa,yiğit52 ....
istanbuldan vakti imkanı olan bi arkadaşın fiyat sorması lazım ya da getirtmeleri için min kaç tane almalı veya mail yoluyla ulaşılacak
duruma göre gsi cılardan da alıcı çıkabilir

Son düzenleme:
o zmn panjuru 65 tl ye satarlarsa almak isteyen üyeler önder61,eskikasa,yiğit52 ....
istanbuldan vakti imkanı olan bi arkadaşın fiyat sorması lazım ya da getirtmeleri için min kaç tane almalı veya mail yoluyla ulaşılacak
duruma göre gsi cılardan da alıcı çıkabilir
önder kardeş beni listenin başına yaz hatda cep tel 0 542 4597909
mail yigithusem52@hotmail.com

panjuru kendim yapacaktım ama hem masraflı hemde vakit isteyen bişe tabiki birazcık zor amam cok güzel yapa bilirim eminim yani yaklaşık bir mailiyey cıkartım boyası filandıderken 85 95 tl tabiki bu panjurun uzeline bide başka panjur alıp da yapmak var o biraz daha pahalı tabi ki oyuzden getittir mejk hem uykun hem daha güzel

gal.php

arkadaşlar buda benim opelin anahtarı 5 yıldır kulanıyorum pil bile değiştirmedim ve cam kaldırma özeliğide var

Geri