Astra F Kullanıcıları Buraya

Anladım Mutlu abi teşekkür ederim. Artık bir çaresine bakacağız. Bu şekilde kullanmakta riskli diye düşünüyorum. Öbür türlüde alarmı değiştirmek içime pek sinmiyor. Biryandanda diyorum bagaj açmayı filanda yaparım güzel olur değişiklik olur. Bilmiyorum kararsız kaldım :D

bende alırım seve seve ama önce bi fotosu varsa bakalım derim
ebayda 30€ dan başlıyor fiyatlar ama kargoda 40€ civarı tutuyor
svs tuniing astra g ve corsa b için olanları 65 tl ye satıyor bizde 5-10 kişi istesek astra f için de getirtirler ya da kendileri yapıyorsa imal ederler diye düşündüm ama pek talip çıkmadı henüz
bahsettiğim ürün şu
7063101090_1.jpg

iyiyiz Önder hayırdır bu aralar buralara fazla takılmıyorsun :) Walla benim emektarın bu aralar bi yere gideceği yok :) heleki bugünden sonra benimde satma fikrim değişti :D :D :D

bu fiayata daha iyi performans/kalite/sürüş zevki /sağlamlık/kullanışlılık dengesi kuran bi araba söylesinler onu alalım :D:D

Ne yapacağıma karar verdim :D şu an üzerindeki alarmı sökmeden sadece devre dışı bırakacağım. Yeni alarm problem çıkarırsa ufak bir işlemle geri dönüş yaparım :D acıyorum üzerindeki alarma kaliteli birşeymiş meret :D

been satmıyorum 159 alana kadar satmak yook:D

ebayda 30€ dan başlıyor fiyatlar ama kargoda 40€ civarı tutuyor
svs tuniing astra g ve corsa b için olanları 65 tl ye satıyor bizde 5-10 kişi istesek astra f için de getirtirler ya da kendileri yapıyorsa imal ederler diye düşündüm ama pek talip çıkmadı henüz
bahsettiğim ürün şu
7063101090_1.jpg
buna 65 derlerse ben alırım

napcanız abi düz panjuru

Arkadaşlar alarm kumandasının içindeki silindir şeklinde olan pillerin fiyatını bilen varmı

Geri