Astra F Kullanıcıları Buraya

panjuru yapmak aslıda baitde cok uğrajırım ben onla şimdi aslında uğraşsam mı 2 günde yapalım ben onu orjinal gibi

önder sen ankaraday san sen debişe isdesem bi baka bilirmisin ostime yolun düşdümü cıkma sağlam orjinal yani gm kartel lazım bana tıpasıyla beresber kaca fıyatı bi öğrene bilirmisin x16xel in ama

önder sen ankaraday san sen debişe isdesem bi baka bilirmisin ostime yolun düşdümü cıkma sağlam orjinal yani gm kartel lazım bana tıpasıyla beresber kaca fıyatı bi öğrene bilirmisin x16xel in ama
abi çıkmacılara baya uzakta oturuyorum ama yolum düşerse oralara sorarım tabi
panjur işine gelince telden yapınca pek güzel durmuyor o yüzden onu pek düşünmüyorum ebaydan getirtsek en az bi 70-80€ tutuyor oda az deil bi panjur için değmez :(
boş bi vaktimde gidip ankaradaki aksesuarcılara soracağım bu panjuru

oda olur bi sor ben telden yapmicam zaten pejonun plastik lerinden yapacam 206 gti tamponu yada normal 206 nın toamponunda da var onlarda yapmayı düşünüyorum yada doch panjurundan ama 206 nın ki daha iyi olur sen bi bak ona göre yapım aşamsına gecim kartel işinin acelesi yok yolun düşdümü bi bak pk fiyatına duruma göre sana para cıkarırım yollarsın bana benimkinin tıpasında ufekdan bi sorun varda aslında önemi yok ama değiştirim isdiyorum

sedanlarda işçilik 150 falan olur diyorlar daha kolay mış işçilikleri
kardeş isisde aynı moor iside önden ceker sadece diyerinin arkası uzun mazama aynı sanayide olmasam dediğin doğru bende sedanıda var enişdemde ikisinide söktüm ikiside aynı kandırmasınlar seni istersen sitede bir araştır hiç bir fark yok ben her seyine iddia ederim bunu

ankardaysan nıe gelmıon besevler burger bulusmalarına:D

Geri