yiğit senin attığıntamam zaten bunu kulandım sevisde luk kulanıyor bende aynısını kulandım sana link attım ya bakmadın mı
vectra idi
o nedenle sordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yiğit senin attığıntamam zaten bunu kulandım sevisde luk kulanıyor bende aynısını kulandım sana link attım ya bakmadın mı
selam beyler,,
Astra F ön ve arka amortisör takımı , e değişmişken takozlarda değişir. Toplamda kaça patlar bi fikriniz varmı ?
Ben mayıs ayında değiştirdim fiyatlar şöyleydi
Z rotu 2 adet 30 ytl
Ön Amortisor Takım 160 ytl
Arka Amortisor Takım 100 ytl
Ön Amortisör Takozu 2 adet 80 ytl
Toplam 360
bence arka burçları baktır bide önde viraj lastiği vardır onlarda ses yapar 20 tl mi ne o virj lastikler yani hemen amasöre bakma genelde onlarda ses yapar
kardeş vectranınkide aynı bizimle oda x16xel artaki koda bak aynı motor ve aynı şanzuman bir fark yok sadece kasa varklıyiğit senin attığın
vectra idi
o nedenle sordum
yanılmayalım yanlış almayalım diye bu kadarkardeş vectranınkide aynı bizimle oda x16xel artaki koda bak aynı motor ve aynı şanzuman bir fark yok sadece kasa varklı
hımmm evet yaklaşık aynı fiyatlar , nasıl araba tısır tısır oldumu burak kimi yerlere girdiginde takır tukur sert giriyor gibi, yaylanma falan nasıl
tabiki ikiside aynı fark yok dediğim gibi koduna bak x16xel yazan her parca sana uyuyor yani yanılma şansın yok ben 12 yıldır opel kulanıyorum 9 yaşından beride sanayinin içindeyim artık neyin ne olduğunu öğrendim ve ben bu balatayı 160 tl ye aldım yani uygun aldım sen 150 tlye alacan umarım kargo parası yokdur o zaman benden daha uyguna almış olursun unutma x16exl olacak ona göre parca verilir anladınyanılmayalım yanlış almayalım diye bu kadar
inceliyorum
benim baktığım da olur dimi