Astra F Kullanıcıları Buraya

selam beyler,,

Astra F ön ve arka amortisör takımı , e değişmişken takozlarda değişir. Toplamda kaça patlar bi fikriniz varmı ?

Ben mayıs ayında değiştirdim fiyatlar şöyleydi

Z rotu 2 adet 30 ytl

Ön Amortisor Takım 160 ytl

Arka Amortisor Takım 100 ytl

Ön Amortisör Takozu 2 adet 80 ytl

Toplam 360

Ben mayıs ayında değiştirdim fiyatlar şöyleydi

Z rotu 2 adet 30 ytl

Ön Amortisor Takım 160 ytl

Arka Amortisor Takım 100 ytl

Ön Amortisör Takozu 2 adet 80 ytl

Toplam 360

hımmm evet yaklaşık aynı fiyatlar , nasıl araba tısır tısır oldumu burak :) kimi yerlere girdiginde takır tukur sert giriyor gibi, yaylanma falan nasıl :)

bence arka burçları baktır bide önde viraj lastiği vardır onlarda ses yapar 20 tl mi ne o virj lastikler yani hemen amasöre bakma genelde onlarda ses yapar

yani ustana bi göster zaten sen bile anlarsın lastıkler catlamışdır yada yırtılmı hatta kopmuş bile ola bilir bende bi kere kopmuşdu ama viraja cok sert girmişdim baya yatırmışdım aracı cok zorlamışdım ama arka burçları kesin değiştir acyip lahatlar ben her sene değiştiriyom onunda ciftti 50 tl

yanılmayalım yanlış almayalım diye bu kadar
inceliyorum
benim baktığım da olur dimi
tabiki ikiside aynı fark yok dediğim gibi koduna bak x16xel yazan her parca sana uyuyor yani yanılma şansın yok ben 12 yıldır opel kulanıyorum 9 yaşından beride sanayinin içindeyim artık neyin ne olduğunu öğrendim ve ben bu balatayı 160 tl ye aldım yani uygun aldım sen 150 tlye alacan umarım kargo parası yokdur o zaman benden daha uyguna almış olursun unutma x16exl olacak ona göre parca verilir anladın

Geri