Astra F Kullanıcıları Buraya

çok gezme kızlarla cengiz :D

İlker Bey in dediği vuruntu sensörü süpriz yapabilir bence. Favorim vuruntu sensörü :)

Garajımıza hoşgeldiniz.Güzel günlerde kullanın aracınızı. Bir tavsiye, F kasanın en kritik bölümü soğutma sistemidir. Sıkışık trafikte hararet hemen artar. 100 de fan açar. Sabit hararet göstergesi yoktur yani. Her bakıma gittiğinizde radyatör, hortumlar, su ve su haznesinde kaçak varmı yokmu diye kontrol ettirin.

çok teşekkür ederim bu değerli bilgi için,
selamlar...

gm koymuştum burak :) bayramda keçelerde falan yag atmıştı denemek amaclı baktıydık cok eksiltiyor gibi geliyordu :D normal ama yav :)
GM ise normal engiz bu arada o km içinde uzun yol veya aracı çok sıkıştırdınmı ;) Mesela dikkatimi çekti benim eğer aracı zorlamasam yakmıyo :) Yani tamamen duygusal ;)

Bu arada Fciler bugün sağdan yavaş yavaş giden grande punto vardı dizelmi benzinlimi bilmiyorum ama tam sollamaya çıktım sollarken ben hızlandıkça oda hızlandı öle 2yi burun farkıyla 2nin sonuna geldimki büyük ihtimal 3. vitesteydi :) 3. viteste 1 boy oldu 4. viteste 1 boy daha attım ondan sonra zaten bıraktım büyük ihtimal oda 3 veya 4. viteste bırakmıştır diye tahmin ediyorum ;) sonuç olarak F kasanın bir daha kolay olkma olmadığını gösterdim :) :D

Geri