Astra F Kullanıcıları Buraya

sollamada gazlayan çok oluyor şimdiye kadar geçemediğim olmadı :D bir keresinde gazladı bi albeamıydı accentmiydi dandirik bişe :D sinirlendim gazladım geniş bi viraja yaklaşırken arayı biraz açtım fazla gaza gelmiş olucamki virajı yan yan alıp şeridime girdim :D biraz tırstım açıkcası ama hafif kopsada gayet dengeliydi :D

sollamada gazlayan çok oluyor şimdiye kadar geçemediğim olmadı :D bir keresinde gazladı bi albeamıydı accentmiydi dandirik bişe :D sinirlendim gazladım geniş bi viraja yaklaşırken arayı biraz açtım fazla gaza gelmiş olucamki virajı yan yan alıp şeridime girdim :D biraz tırstım açıkcası ama hafif kopsada gayet dengeliydi :D
Yok Alican ben kızıyorumya madem hızlanıcaksın be adam neden benim sola geçmemi bekliyosun ben arkandayken hızlan :( benide zor durumda bırakma ;) ölede yapınca bende gösteriyorum F kasını :) :D :D :D

hoho hız felakettır:D ben mahalle arasında benı sollayan bırı oldumu bılerek hızlanıorum mahalle arasında sollama nedır ya

hoho hız felakettır:D ben mahalle arasında benı sollayan bırı oldumu bılerek hızlanıorum mahalle arasında sollama nedır ya
Yok abi mahalle arasında zaten bende basmam ;) ama sen işlek bir trafikte 2 şeritli bi yolda giderken 50nin altında giderse haliyle sollama ihtiyacı duyuluyor bende zaten 50yle gidiyodum dikkatimi çekti araca yaklaşmaya başladım :( mecbur sola sinyal verdim artık ondan sonra bu olay olduki araçta 5 kişiyiz ve aile büyükleri vardı :( Hani kaşıntı filan hayatta olamaz yani :D sonra sol şeritte beni zor durumda bıraktıki ilerde göbeğede hızlı girmek zorunda bıraktı :(

evet arkadaslar saat 12 de NGG yi opel gercek e biraktim. Bugun 5.30 da arabanin arizasi belirlenecek. Bakalim ne cikacak. Bende okula derse geldim ders 5 te bitiyo, ders cikisi direkt servise gidicem.

çok gezme kızlarla cengiz :D

öhüm yakalandıkmı yoksa :D gecen yolda AN yi gordum zaten :D

Kasırga&Burak' Alıntı:
GM ise normal engiz bu arada o km içinde uzun yol veya aracı çok sıkıştırdınmı ;) Mesela dikkatimi çekti benim eğer aracı zorlamasam yakmıyo :) Yani tamamen duygusal ;)

evet yav uzun yol cok yapıyorum tabi ankara- eskişehir :D bide sıkıştırıyorum genelde dedigin gibi ondan yaktı sanırım yav :)

Halil kardeşim doğum günün kutlu olsun...Allah yeni yaşında sağlık,mutluluk,huzur ve bol kazanç nasip etsin inşallah..Mutlu yıllar.... :D :D

Kardeşim bunlarda hediyelerin .....Takım çantasıda koydum ...zira araban üzerinde çoğu işlemi kendin yaptığın için ,takım çantası lazım olur kanatine vardım...

Ayrıca kafamda canlanan profilin,elinde takım çantası ve kamyonetiyle gezen biri olarak canlandırmıştım seni :) :)

hraltas12645.jpg

hummer.jpg

Çok teşekkür ederim mutlu abi;hediyelerimde harika, profili çok iyi canlandırmışsın; takım taklavattan dolayı bagajda yer sıkıntısı çekiyordum; kamyonet sayesinde yer sıkıntısından kurtuldum; takım sandığındaki masfallı lokma ucu ise uzun zamandır almayı düşündüğüm birşeydi.....

Geri