Astra F Kullanıcıları Buraya

atiker bence neden biliyomusun
sanayide geçen sordum mesela brc taktırdım demi onu sadece takan yer bakıyo ama atikerde hepsi bakıyomus

çağatay o sustalıyı mevcut kumandana yaptırabiliyomusun?
benim susta iyice eskidi, şopar kartalı anahtarı gibi oldu :D
yenisini yaptırim istiyorum

FREKANS AYARLAYICI DİYE Bİ MAKİNA VAR KARDES BES DAKKADA YAPIO BİDE BU taktığımız sustalının seninki gibi olmayacağı garantisini de aldım yapan adamdan ööyle olmayacağını garanti etti:D

hayırlı olsun; her alarmın frekansına uyduruluyor mu yani frekans ayarlayıcı ile; bide maliyeti nekadar...?

hayırlı olsun çağatay bende dün LPG taktırmaya kaa verdim ama ne taktıracağıma karar veremedim atiker ile zavolli arasında takılı kaldım deseem yeridir atiker 950 zavolli 1150 istiyor tek avantajları ise k.kartına 10 taksit olması ama hangisi sizce ??????

bence italyandan şaşma ;zavolli güzel kittir; enjektörleride ayrı ayrı olduğu için bozulduğunda tek tek değişme şansın olur; ama imkanın varsa biraz daha bütçeyi zorlayıp landi renzo taktırmanı tavsiye ederim....

FREKANS AYARLAYICI DİYE Bİ MAKİNA VAR KARDES BES DAKKADA YAPIO BİDE BU taktığımız sustalının seninki gibi olmayacağı garantisini de aldım yapan adamdan ööyle olmayacağını garanti etti:D
nerde yaptırdın?
avm lerde anahtarcılar falan oluyo onlarda yoktur dimi böle bişey?

atiker bence neden biliyomusun
sanayide geçen sordum mesela brc taktırdım demi onu sadece takan yer bakıyo ama atikerde hepsi bakıyomus

Ben size katılmıyorum...
ben aracımı İSTANBUL dan aldım ve BRC kıtı uzerinde idi. Ankarada 4 kere MAvidenizlwere götürdüm. ilgilendiler. ücretsiz ayar yaptı. Hatta bir benizn hortumu catlamış onu değştirdi. Gayet te ilgililerdi.

hayırlı olsun çağatay bende dün LPG taktırmaya kaa verdim ama ne taktıracağıma karar veremedim atiker ile zavolli arasında takılı kaldım deseem yeridir atiker 950 zavolli 1150 istiyor tek avantajları ise k.kartına 10 taksit olması ama hangisi sizce ??????
ben de yaza money denkleştirirsem lpg düşünüyorum
şu anki düşüncem atiker
şunu da düşünmek lazım araba zaten 12 yaşında
en iyisi olsa nolcak
5 yıl daha yaniii

Son düzenleme:
bugün geldi elime. gayet kaliteli ve yumuşak bir plşastiği var. henuz monte tmedim. edince paylaşıcam..

ben burda F lere uyanını bulamadım. takınca fotoğraflarsan sevinirim zira bizim arabaların dizayn hataları onlar tekerler dışarda... 1 saat uğraş araba yıka ufak bi su birikintisinde geç alayı kapıda ve arka dampon da ...uyuz bişi...

Geri