Parça fiyatları Biraz Pahalı diye Biliyorum Lagunanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eklenmişlerle gidiyor zaten..geçen sefer deiştirdiğim yağın üzerine 3 defa ilave yaptım ....
ben de 2 cocuk olduğu için 1,6 gurubundayım ama corsa gurubuna geçmeyi düşünmüyor değilim .
ekleye ekleye yenilenmiştir zaten.. o yağ... benim yağ hiç kararamıyordu habire eklemekten.. grank keçesi ve binumum aly taraf contaları değişince (yağ, flitre.contalar ve işçilik.175 e mal oldu seninle gittiğmimiz usta yaptı) 6000 km oldu çok az eksilmiş ki çok normal.
Bu arada sorununu bulduğuna sevindim ama tam kış zamanı o kadar para harcayında üzülmedim desem yalan olur..
Tam iyi zamanda yapmışsın Mutlu abi havalar soğumadan problemi halletmen isabetli olmuş allah ağız tadıyla bindirmek nasip etsinArkadaşlar bugün kalorifer peteğini değiştirdim...Bulunduğu yer çakmaklığın arkası...Ulaşabilmek için vites ve el freninin konsolunu söküyorlar..2-3 saatlik iş var aşşağı yukarı...Yerine yerli malı petek taktımm bakalım ne olucak..Değişimden sonra komple suyu ve antifrizide değiştirdim...Birde far açıkken kapıyı açtığımızda far acık alarmı vermiyordu benimki,onuda yaptırdım...Antifirzle beraber tolam işçilik dahil 150 tl tuttu...Umarım bir daha sorun cıkarmaz....
Tam iyi zamanda yapmışsın Mutlu abi havalar soğumadan problemi halletmen isabetli olmuş allah ağız tadıyla bindirmek nasip etsin
geçmiş olsun
sadece işçilik 150 mi? hönkkk