Astra F Kullanıcıları Buraya

depo 52 lt dir
rezistansı alican açıklamış zaten :D
ön camın ordaki fanlara gelince fanların hemen yanında bi silindir var onu bi çevirin yukarı doğru ordan ayarı vardır onun belki o sebeple üflemiyordur .

teşekkürler bakacam

arkadaşlar lpg ye geçecem dün de dediğim gibi.
atiker düşünüyorum.
nelere dikkat edeyim.
:mad:1 ay içinde taktıracam. bu benzinle bu arabaya binilmiyor.
300 km yi zor gitti 1 depoyla:mad:

Hakan abi hayret o kadarda bakım yaptırttın ben hiç ağzımı açmıyım o zaman benimki yibe 430-450 arası gidiyor.

ya bi depo ya.
50 liralık 100 liralık demiyorum
1 depo
..şşşş yani

450 gitse iyi ya.
lpg ye acele etmezdim.

İyidir Melii snada hayırlı bayramlar...

Hakan Lpg için sadece takan ustanın kalitesine bak...Referanslarına bakk....Sıkıntı olmaz başka..

genıs genıs takılıyurz :) rodaj yapıyurz ama arac bensız yapıyor rodajıı :)

Günaydın arkadaşlar.aracım 1360 km'de yarım lt yağ eksiltmiş.bugün hepsiburadadan polly ceram motor contası ve kaçak tamir edici siparişi verdim.bu hafta mobil yağ koyduktan sonra ilave edecem.kullanıp faydası olup olmadığını görecem.bayramda şehir dışına gittim geldim km 205 kuruş yaktı.

iyi bayramlar adaş
vay be iyi garanti vermişler bir yıl.
satabilirsen sat tabii.
ama sonra ne alcan?*

parça garantisi 1 yıl da 1 yılı geçeli çok oldu benimki :D bu usta garantisi, ben daha abi ne biçim yaptınız muhabbetine girmeden hakancım getir senden 1 kuruş istemeden yeniden açıcam ben dedi adam..

bu haftasonu götürüyorum aracı, sonucu görücez. olmazsa yeni modellere yelken açıcaz artık. şu an satarsam en fazla corsa c falan alabilirim, bütçeyi yorar fazlası...

yolda rezil oldum bu arada, burdan çıkış geç olunca istanbul trafiğine yakalandım. 4.5 saatlik yolu 7.5 saatte alabildim...

kuzenin yeni focusunu kullandım bayramdaiki gün sonra benimkine bindim peeeeeeeeh:))) yaşlanmış bizim yavru artık:D

Geri