Astra F Kullanıcıları Buraya

sürekli şirketin focus2 yi kullanıyorum, o görüntüde bir arabaya layık değil sürüşü, konforlu falan da gelmedi bnana
focus1 iyiydi focus2 yi tutmadım..
belki hatchbackleri daha düzgündür onu bilemem.

valla son kasayı kullandım iste araba yapıstırıo arkadas:D

ya bi depo ya.
50 liralık 100 liralık demiyorum
1 depo
..şşşş yani

450 gitse iyi ya.
lpg ye acele etmezdim.

bence bir depo benzinle 1.6 16v bir astra f okadar az km yapmaz; araçta başka bir sorun vardır ve bu sorun lpg takılınca da devam edeceğinden lpgde de fazla yakacaktır ; rölanti dengesizliği gaz kelebeği kirliliği ,enjektör kirliliği ya da herhangibir sensör arızası ya da bir vakum hortumu v.s. bir sürü sebep olabilir; egzoz gazını analiz ettirip emisyon değerlerine bakarak sorun olup olmadığı da anlaşılabilir; bu arada eğer aracı kısa mesafede kullanıyorsan ki bu da yakıtı arttırır; sıralı lpg sistemi motor sıcaklığı 30-40 derece arasına geldikten sonra gaza geçecek ve o zmana kadar araç benzin yakacaktır; bu sıcaklık programdan 20 dereceye hatta bazı sistemlerde 5 dereceye kadar düşürülebilir ama bu durumda lpg tam buharlaşamadığı için enjektörler tam açılamayacak ve araç bir müddet gaz yemeyecektir; dolayısıyla kısa mesafeli kullanımlarda lpgnin tasarruf oranı baya azdır;eğer illa taktıracam dersen enjektör kalitesi nedeniyle benzin değerlerini hemen hemen her devirde en iyi yakalayan ve dolayısıyla tasarruf miktarı biraz daha iyi olan en ucuz iki marka brc ve landirenzo dur ; daha ucuz markaları tercih edersen tasarruf oranın da o yönde az olacaktır.....

parça garantisi 1 yıl da 1 yılı geçeli çok oldu benimki :D bu usta garantisi, ben daha abi ne biçim yaptınız muhabbetine girmeden hakancım getir senden 1 kuruş istemeden yeniden açıcam ben dedi adam..

bu haftasonu götürüyorum aracı, sonucu görücez. olmazsa yeni modellere yelken açıcaz artık. şu an satarsam en fazla corsa c falan alabilirim, bütçeyi yorar fazlası...

yolda rezil oldum bu arada, burdan çıkış geç olunca istanbul trafiğine yakalandım. 4.5 saatlik yolu 7.5 saatte alabildim...

Ben alamazsam sen kaçırma onu 60 binde benim tip otomatiklerden,easy değil yani.

satışın hayırlı uğurlu olsun Efe. inşallah hayalindeki araca en kısa zamanda ulaşırsın ;)

benim hayalimdeki henüz bütçeme göre biraz tuzlu :D, corsa değil tabi hayalim :) sen biliyosun...

şu motor olayını bi inceleyeyim bakalım ne çıkacak sonuçta. ona göre bi rota çizeriz

Hayırlı olsun Efe sattın ya şimdi ararsın NGG yi ;) hayal konusuna hiç girmeyelim hayal dedik ya ötesi yok :D

Hakan abi çok teşekkür ederim.. Burak aramayabilirim abi ya, son zamanlarda sıkıntıydı bana verdiği ama çok güzel günlerimiz oldu kendisiyle. Yeri asla dolmayacak.. Seviyodum keratayı :)

Megane Coupe 2001 model 1.6 otomatik
Corsa C 1.4 Comfort model 1.4 otomatik
Citroen C2 vtr 2004 model otomatik

Hangisini seçersiniz?

Hakan abi çok teşekkür ederim.. Burak aramayabilirim abi ya, son zamanlarda sıkıntıydı bana verdiği ama çok güzel günlerimiz oldu kendisiyle. Yeri asla dolmayacak.. Seviyodum keratayı :)

Megane Coupe 2001 model 1.6 otomatik
Corsa C 1.4 Comfort model 1.4 otomatik
Citroen C2 vtr 2004 model otomatik

Hangisini seçersiniz?

bu araçların otomatiği oldunu sanmıyorum en azından cupelerin :) sen spor ama otomatik bi araç istiyorsun işin zor bence aracı değilde spormu olsun otomatikmi olsun bunun kararını ver bu ikisi bi arada olmaz bence

bu araçların otomatiği oldunu sanmıyorum en azından cupelerin :) sen spor ama otomatik bi araç istiyorsun işin zor bence aracı değilde spormu olsun otomatikmi olsun bunun kararını ver bu ikisi bi arada olmaz bence

citroeni bilmiyorum ama diğerlerinin var, ilanlardan bakıyo adam direk :D

ben corsa derim Efe.. ya da sık biraz bi süre yaya gez, patlat o hayalindeki modeli ;)

Geri