Astra F Kullanıcıları Buraya

kapının tırnakları var sokmek cok kolay bende yapcam kapı kollarını krom:D

teşekkürler bu bilgiler için .harbi çok yaaa.
antifiriz ekletirken bi baktıracam.
rölanti yüksek galiba benimç
1000-1500 arası rolanti normal mi?

eğer sürekli böyleyse araç çok yakar zaten, normal rölanti devri 900 dür; araç soğukken 1000-1500 arası olabilir ama bi süre sonra düzelmesi gerekir ,eğer hep devir yüksek kalıyorsa; rölanti ayarlayıcı ,gaz kelebek konum sensörü,gaz kelebeği,egr valfi kontrol edilmeli ve gerekirse temizlenmelidir....

eğer sürekli böyleyse araç çok yakar zaten, normal rölanti devri 900 dür; araç soğukken 1000-1500 arası olabilir ama bi süre sonra düzelmesi gerekir ,eğer hep devir yüksek kalıyorsa; rölanti ayarlayıcı ,gaz kelebek konum sensörü,gaz kelebeği,egr valfi kontrol edilmeli ve gerekirse temizlenmelidir....
:good: :good: :good:

teşekkürler
bunların temizlenme masrafları çok tutar mı
bi baktırayım inş.

memo adamım yaaa:D arttıı o araba corsaydı sıteden kahramanın araba:D

benim arkadas dedi ondada astra f var hacı dedi bayramın 1 günü astra gordum metalik bordo, angel falan vardı dedi. plaka zfu mu dedim heh z le baslıyodu dedi, çoçugu tarif edeyim deyince dedim bu bizim kral o yuzden sordum :D

hhehe arabamdan iyimi bahsetti kötümü:)

hangi paçalık hımm gördüm pek bi emekliisi:D

Geri